Zaalhockey

Alles over het aankomend zaalhockeyseizoen en de uitreiking van de zaaltassen

Nieuws afbeelding 30-10-2017

Graag nodigen wij alle leden, ouders, coaches en begeleiders uit op dinsdagavond 21 november van 20:00 uur tot 21:30 uur in het clubhuis op de Almeerse voor alle informatie over het aankomende zaalhockeyseizoen. Enkele onderwerpen die behandeld worden zijn: de verschillen tussen veld en zaalhockey, instructies voor de coaches en begeleiders, het digitale wedstrijdformulier en wat doet de zaalleiding.

Ook reiken we voor alle deelnemende zaalteams de zaaltassen uit. De keepers ontvangen de speciale zaalbandjes via Tim Goalies tijdens hun training. De zaaltas dient na het zaalseizoen weer te worden ingeleverd. Meer informatie over het inleveren van de zaaltas volgt later.

Nog even voor de duidelijkheid, het terugtrekken van een team en/of individuele spelers kan niet meer kosteloos geschieden. De inschrijvingskosten en een eventuele boete opgelegd door de KNHB zal worden door belast naar de spelers van het teruggetrokken team.

Wij zien jullie graag dinsdag 21 november!

De zaalhockeycommissie.

Tuinkruidenpad 4,