header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd EFV

J8E1 2e op Beukennootjestoernooi!

Nieuws afbeelding 16-10-2017
Zaterdag 14 oktober jl. speelden J8E1 op het zonnige en sterk bezette Beukennootjestoernooi op Oranje-Rood in Eindhoven. J8E1 was samen met Rosmalen J8E1, Den Bosch J8E1 en Oranje-Rood J8E1 in de sterkste poule ingedeeld. De eerste wedstrijd tegen Rosmalen ging nipt verloren met 3-2. Tegen Den Bosch en Oranje-Rood werd gewonnen met respectievelijk 2-1 en 2-0. Met een mooie 2e plek werd het ochtendgedeelte afgesloten.

Na de lunch was er een shootoutcompetitie gevolgd door een Zinderende Flying Golden Goal Finale voor de E6- en E8-tallen. Teije vertegenwoordigde Almere en hij deed dat met verve! Aangemoedigd door zijn teamies vanaf de tribune bereikte hij de finale. De spanning was om te snijden toen alleen een speler van Den Bosch en Teije nog over waren. Den Bosch mistte en Teije schoot raak! Almeerse J8E1 werd shootoutkampioen en Teije de shootout koning van het toernooi!

Met 11 medailles en een beker keerden J8E1 blij en moe terug naar Almere. Organisatie van het Beukennootjestoernooi, meegereisde ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen en begeleiders: hartelijk dank voor alles. We kijken terug op een prachtige dag!

Reacties


Valentijn van t Hooft

16-10-2017 @ 18:11:54 |En dat allemaal in een zonnig , 21 graden , Eindhoven , moesten wel vroeg op, maar de beloning des te groter

Reageer op het nieuws