4e Meet-n-Move Dag op de Almeerse (27/10)

Nieuws afbeelding 7-10-2017
Op 27 oktober vindt op de Almeerse Hockey Club de vierde Meet-n-Move dag plaats. Bij Meet-n-Move doe je een dag lang allerlei actieve spellen met kinderen van jouw leeftijd in groepjes met jongens en meisjes uit allerlei landen; de sportdag waar Nederlandse kinderen en vluchtelingenkinderen samen sporten. Natuurlijk staat er een leuke en sportieve staf klaar om jouw groepje te begeleiden: hockeytoppers van je eigen club en andere clubs, buitenlandse (top)sporters en oudere jeugdleden die allemaal weten hoe ze er met jullie een waanzinnig leuke dag van gaan maken.

• Voor wie? kinderen van 7-11 jaar
  • Wanneer? 27 oktober 2017, van 10.30-15.00 uur (binnenlopen vanaf 10.00 uur)
  • Kosten? 25€ voor Nederlandse kinderen (waarvan een deel bestemd is voor deelname door een vluchtelingenkind)
  • Waar? Almeerse Hockey Club
  • Kleding? Sportkleding of andere makkelijke kleding, sportschoenen
  • Eten/drinken? Wij verzorgen je de hele dag met ruim voldoende eten en drinken. Mag je iets niet? Laat het ons even weten.
  • Inschrijven? http://dutchintegrationgroup.nl/inschrijven-meet-n-move