header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren1/Dames1

Nieuwe Manager en Assistent-coach H1!

Nieuws afbeelding 10-9-2017
Bert Remmerswaal en Martin de Koning complementeren komend seizoen het begeleidingsteam van Heren 1. Bert is aangesteld als assistent-coach en Martin heeft de positie van teammanager op zich genomen.

Bert Remmerswaal is 32 jaar oud en heeft 12 jaar lang in de Overgangsklasse gehockeyd; Zeven seizoenen voor Alkmaar, 3 voor HBS en de laatste 2 voor Laren.  Indoor heeft hij 4 jaar lang de kleuren van ons land verdedigd in het Nederlands zaalteam en heeft hij ook 1 seizoen voor Almeerse gespeeld. Ook naast het veld heeft Bert de nodige ervaring opgedaan. Bij Pinoké heeft hij het afgelopen seizoen JB1 gecoacht waarmee hij indoor-landskampioen is geworden, daarvoor coachte hij 2 jaar MA1. In het seizoen 2013/2014 stonden het eerste dames- en herenteam van UCT in Zuid-Afrika onder zijn leiding.
 
 
Martin de Koning is sinds 2010 betrokken bij Almeerse. Hij heeft 2 kinderen die spelen bij onze club, een dochter in de B-lijn en een zoon bij het G-hockey. Sinds een aantal jaren is hij co√∂rdinator van het G-hockey/para-hockey bij Almeerse en bij de KNHB. Ook is hij één van de trainers bij de G-hockeyers en coacht hij het G-hockey 8-tal. Daarnaast traint hij dit seizoen de meisjes B10. Afgelopen zomer heeft Martin team NL2 gecoacht op het EK Para-Hockey in Amstelveen. Met dit team won hij goud in de Trophy poule. Naast de functie van Manager H1 zal Martin bovenstaande taken blijven vervullen.

Wij wensen Bert en Martin veel succes!!!

Reacties


Jack Wegman

12-9-2017 @ 1:31:38 |Bert en Martin veel succes (ook) met de Almeerse H1

Reageer op het nieuws