MC3 vindt perfecte sponsor: PDX Services

Nieuws afbeelding 8-9-2017 Het is de meiden van de C3 gelukt om met hun ambities en scherpte een passende sponsor te vinden. Met 14 enthousiaste meiden, coach en teammanager heeft dit prestatieteam de lat voor aankomend seizoen hoog gelegd.
In de oefenwedstrijden, waarin met overduidelijke cijfers werd gewonnen, werd al snel duidelijk dat deze meiden een drive hebben en als team bereid zijn om te knokken voor het resultaat.

PDX Services, dè cateraar die gezond Nederland graag "scherp houdt”, kan zich wel vinden in deze ambities en sponsort zowel het shirt als de pakken van deze meiden.

Nieuwsgierig geworden, kijk gerust even op hun website http://www.pdxservices.nl
Of kom eens kijken naar een wedstrijd, zaterdag 16 september 14.15 uur op veld 1 spelen zij hun eerste thuiswedstrijd.

Monique Priessen-Zwanenburg

10-9-2017 @ 9:08:01 |Super dat PDX dat heeft gedaan. Maar de perfecte sponsor heeft de MC4 natuurlijk! Akar Afdichtingen!