header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Almeerse introduceert De Fluitbonus!!

Nieuws afbeelding 6-9-2017
Zoals jullie natuurlijk nog weten is elke Almeerse hockeyer vanaf 1e jaar B, met uitzondering van recreanten en trimmers, verplicht om een scheidsrechterkaart te hebben. Vanaf 2e jaar B moet je dan elk seizoen minimaal 6 wedstrijden fluiten waarvan minimaal 3 voor de winterstop.
 
 
Nieuw dit jaar is dat als je jezelf inplant voor 2 fluitbeurten je van ons 1 fluitbeurt cadeau krijgt, de zogenaamde fluitbonus. Je kunt deze innen door een mail te sturen naar [email protected].
 
 
Wanneer je je niet tijdig zelf inplant, wordt je door de club aan een wedstrijd toegewezen en maak je dus ook geen kans op de fluitbonus. Vanaf dat moment is het jouw verantwoordelijkheid! Je hebt dan twee mogelijkheden:

- Je fluit de wedstrijd zelf.
- Je vraagt een teamgenoot of hij/zij de wedstrijd wil fluiten. De wedstrijd komt dan op naam van je teamgenoot te staan en je moet jezelf dan voor een andere wedstrijd alsnog inplannen.

Beginnende scheidsrechters helpen we natuurlijk graag op weg en worden zo mogelijk begeleid bij het fluiten van hun eerste wedstrijd(en). Ook als je al fluitervaring hebt is begeleiding van een ervaren scheidsrechter mogelijk, bijvoorbeeld als je graag wil weten hoe je je fluitkunsten kan verbeteren. Mail je verzoek dan naar [email protected].
 
 
Volgens de regels van de KNHB moet elk spelend lid vanaf 16 jaar, met uitzondering van recreanten, in het bezit zijn van een scheidsrechterkaart. Deze kaart haal je door de scheidsrechter cursus te volgen én het schriftelijke examen te doen. Bij de Almeerse verwachten we dat je als 1e jaars B-speler je kaart haalt en dus als 2e jaars B-speler een scheidsrechterskaart hebt, en dus goed op de hoogte bent van de spelregels.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Young Umpire Challenge 2018

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Tuinkruidenpad 4,
Sportpark KleinBrandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A