Almeerse stelt Mark Borgers aan als Algemeen Manager

Nieuws afbeelding 25-8-2017

Om de ambities van de Almeerse kracht bij te zetten, is besloten een Algemeen Manager aan te stellen. Het bestuur verwacht met de komst van Mark Borgers de club verder te professionaliseren. Het bestuur is met Mark een contract overeengekomen voor een periode van twee jaar.

Met de Algemeen Manager wil het bestuur de club nog krachtiger neerzetten en meer verbinding realiseren met onze leden. Mark gaat de dagelijkse gang van zaken aansturen samen met de technische staf en de commissies.

De Almeerse heeft Mark Borgers met veel vertrouwen aangesteld. Het afgelopen seizoen heeft Mark op een plezierige manier ondersteuning aan diverse bestuursvergaderingen verleend.

Mark heeft enerzijds een bedrijfsmatige studieachtergrond  (in International Business & Management) en heeft anderzijds veel ervaring opgedaan als coach en als Technisch Manager in het hockey. Een uitstekende combinatie om deze functie te kunnen vervullen. Als speler heeft hij tot zijn 23ste gehockeyd bij GHHC Groningen tot en met Heren 1. Hij heeft daarnaast diverse jeugd- en seniorenteams gecoacht op de hoogste niveaus bij o.a. SV Kampong, Voordaan, HIC en USHC. Maar ook internationaal heeft hij ervaring opgedaan in BelgiĆ« en AustraliĆ«. Verder is Mark acht jaar lang Technisch Manager geweest van SV Kampong en werkt hij momenteel voor het tweede seizoen als Technisch Manager bij THC Hurley. Tevens onderhoudt hij goede contacten met de KNHB waar hij o.a. coachopleidingen verzorgt.

Mark:
"het kunnen vervullen van deze functie voor een ambitieuze en bewuste club met potentie zoals de Almeerse is een droom die uitkomt! Ik voel me prettig en welkom op de Almeerse en geloof oprecht dat ik met mijn drijfveren en ervaringen een aanwinst op diverse niveaus kan gaan zijn. Ik ga mijn uiterste best doen om samen met de Almeerse een voorbeeld te stellen voor het verenigingsleven en het hockey in Nederland!"

Jigal Agsteribbe

26-8-2017 @ 8:57:49 |Hee goeie ontwikkeling voor de club! Succes Mark!

Tuinkruidenpad 4,
Sportpark KleinBrandt,