Hockey clinic bij Club Pellikaan

Nieuws afbeelding 25-8-2017
De Almeerse gaf op dinsdag 22 augustus een hockeyclinic bij onze sponsor Club Pellikaan tijdens de Jumping Jack Summercamp.

Terwijl de ouders weer lekker aan het werk waren, hadden maar liefst 30 kids een super leuke hockeyclinic van Dominique om 9.00 uur in de ochtend!

De eerste  beginselen van het hockey werd hen bijgebracht waarbij fun en plezier voorop stond. Er werd hard gewerkt en aan het eind werd zelfs een partijtje gespeeld. Met rode hoofdjes kwamen de kinderen het "veld" af, maar hadden het reuze naar hun zin. Wie weet hebben ze het hockeyvirus te pakken en zien we hen snel bij de Almeerse!

Fabian Becker

25-8-2017 @ 16:21:31 |Top initiatief!