Jeugd D

MD1 wint Topklasse op Saturnus toernooi

Nieuws afbeelding 3-7-2017

Afgelopen weekend was er het Saturnus toernooi bij Ring Pass Delft. Twee D-meisjes teams waren daar succesvol. MD1 kwam uit in de Topklasse en heeft deze overtuigend gewonnen.

De meeste van deze meiden spelen al twee seizoenen bij elkaar en dat is ook wel te merken. Meiden weten elkaar (bijna) blindelings te vinden met mooie passes en combinaties. Naast een mooi resultaat in de Topklasse dit seizoen, werd er met dit toernooi stijlvol afscheid genomen van een sportief hockeyjaar. Meiden hebben onder leiding van Maxime met Barbara als manager, een fantastisch seizoen mogen beleven.

Veel geleerd, hard gewerkt, "tranen gelachen, onnozel gedaan” en ook de "bloed, zweet en tranen” ontbraken niet. Kortom een compleet seizoen waarbij nu deels afscheid genomen wordt van elkaar voor het nieuwe seizoen in de C.

Alle vier de wedstrijden werden overtuigend gewonnen, wat betekende dat de finale werd gespeeld tegen Victoria. Hierin bleven de meiden, ondanks een lichte achterstand, koelbloedig en geloven in zichzelf waardoor er uiteindelijk gewonnen werd met 4-2.

Almere nam dus ook deze beker mee naar huis!

Namens de meiden, iedereen bedankt voor zijn/haar support dit seizoen en wellicht tot volgend jaar.

Barbara de Clercq Zubli

4-7-2017 @ 6:53:45 |Top! Ook wil ik @Miranda bedanken voor alle social info. Na elke wedstrijd een mooi verslag op de FB-pagina voor al onze volgers én leuk nieuws op de hockey-pagina, zoals deze! Dank 👍🏽

Eloine Kindt Prins

11-7-2017 @ 20:05:02 |Super!