header foto header foto header foto header foto header foto

En de winnaar is...

Nieuws afbeelding 25-6-2017
Zaterdag 24 juni zijn de kampioenen gehuldigd, de Ceesars uitgereikt en de vrijwilliger van het jaar is bekend gemaakt. De Ceesars werden uitgereikt door Miep van Baar. Voorafgaand aan de huldiging hebben we een minuut stilte in acht genomen vanwege het verlies van Patrick Havekes.

De Ceesar voor Spirit en Betrokkenheid is gewonnen door Dames Jong 1.
De Dames Jong 1 hebben betrokkenheid getoond door onder andere een bijeenkomst met A-jeugd te organiseren, met als resultaat doorstroming naar de senioren en dus ledenbehoud.

De Ceesar voor Het Beste Team is gewonnen door de Meisjes A1.
De MA1 heeft in Super A de finale dag gehaald, als bekroning van een goed seizoen.

De Ceesar voor de Onderscheidende Keeper is gewonnen door Cato Roƫll.
Cato is keepster van de MC1. Ze is een technisch goede keeper en heeft liefde voor de club getoond door voor de MB1 het hele seizoen te keepen.

De Ceesar voor de Beste Speler is gewonnen door Jonas de Geus.
Eén jaar geleden nog bij het Nederlands A team van de hockeybond, via jong Oranje in december tot deze zomer naar het echte Nederlands Elftal. Belangrijk voor Heren 1 bij het behoud in de hoofdklasse.

De Ceesar voor De Gouden Fluit is gewonnen door Martijn van den Hoek.
Een jeugdig lid dat als snel liet zien dat hij meer wilde dan alleen wedstrijden spelen. Martijn fluit veel wedstrijden binnen de club op hoog niveau. Hij weet zich uitstekend staande te houden bij de wedstrijden die echt wat van een scheidsrechter vragen. Martijn fluit zowel technisch als emotioneel meer dan volwassen. Wij zien nog een mooie toekomst voor hem als scheidsrechter.

De Ceesar voor het Talent van het Jaar is gewonnen door Hidde Straat.
Hidde is een zeer getalenteerde speler en een van de grote beloftes van de club.

De Boegbeeld CUP is gewonnen door De Allyminati
De Allyminati, allemaal jongens en meisjes van de club, vertegenwoordigen de passie die zij hebben voor de club. Met recht een Boegbeeld.

De Vrijwilliger van het jaar is geworden Martin de Koning.
Met een tomeloze inzet heeft Martin het G-Hockey naar een hoger niveau getild. Zo heeft hij er voor gezorgd dat onze G-Hockeyers inmiddels meedoen aan de Special Olympics, het EK In Amsterdam en meespelen in de 11-tal hockeycompetitie.

Van Harte Gefeliciteerd!!