Stem voor de vrijwilliger van het jaar!

Nieuws afbeelding 19-6-2017
Elk jaar wordt de vrijwilliger van het jaar gekozen. Hij/zij die extra in het zonnetje wordt gezet, omdat degene altijd voor de club en de leden klaar staat. Jij kan bepalen wie het dit jaar gaat worden!

Stemmen kan door voor zaterdag 24 juni een mail te sturen naar: [email protected]
Hieronder de vijf genomineerden (in willekeurige volgorde) en de motivatie waarom ze genomineerd zijn:

A. Dick Hovestadt
Dick is al bijna 15 jaar de drijvende kracht achter de scheidsrechterscommissie, de laatste jaren als voorzitter. Daarnaast fluit Dick elk seizoen vele wedstrijden, begeleidt hij minder ervaren scheidsrechters, is Dick 5 jaar begeleider geweest van juniorenteams, was hij bij evenementen regelmatig in de bewaking te vinden en bemande hij een aantal jaren de kascommissie.

B. Jeroen van Bruggen
Jeroen staat altijd direct klaar staat om de handen uit de mouwen te steken. Hij is inmiddels uitgegroeid naar een kracht waar we bij evenementen blind op kunnen vertrouwen. Denk hierbij aan het Piratenweekend, Halloween, Valentijn, Parkeerwacht en Bewaking.

C. Martin de Koning
Martin is al 4 jaar coach en trainer van het G-Hockey. Met een tomeloze inzet heeft hij het G-Hockey naar een hoger niveau getild. Zo heeft hij er voor gezorgd dat onze G-Hockeyers inmiddels meedoen aan de Special Olympics, het EK In Amsterdam en meespelen in de 11-tal hockeycompetitie.

D. Wim van Os
Wim is al enkele jaren de stille kracht die op de achtergrond veel werk verzet. De laatste 2 jaar is Wim voorzitter van de accommodatie commissie. Wim staat altijd klaar om het evenement te helpen opbouwen, maar is daarnaast in de late uurtjes ook nog aanwezig om na afloop de rommel op te ruimen.

E. Renate van Bruggen
Renate heeft voor 2de keer van het piratenweekend een groot feest gemaakt. Zij is de drijvende kracht die er voor heeft gezorgd dat onze Almeerse piraatjes weer een onvergeteljk weekend hebben gehad. Renate laat zich door niets en niemand uit het veld slaan.