header foto header foto header foto header foto header foto

HGW

Pre-party: als je er de 17e niet bij kon zijn...

Nieuws afbeelding 19-6-2017
Dan heb je wat gemist…. Maar het thema voor 2017 weet je vast al wel: Festivally. Maar wat je nog niet weet is, wie je Bordo’s zijn, met wie je in een tam zit, je team naam, nummer en kleur.

Dat hebben we voor je op gelost:
- INLOGGEN via de website (weet wat je lidnummer en wachtwoord)
- ga naar CLUB en dan DOCUMENTEN
- Daar vind onder HGW de deelnemers lijs. Deze is op Festivally team nummer gesorteerd. Zoek je naam  en je zult het weten…..

Wat je nog niet hebt is je toegangs ticket voor Festivally. Die gaan we je eind juni via mail toesturen, samen met een lijstje wat je mee moet nemen, het tijdstip waarop je je vrijdag - zaterdag moet melden bij toegang van het festival terrein en wanneer je ouders - verzorgers zondag kunnen langskomen op de club om te kijken naar de afsluiting van Festivaly. Pas daarna mag je weer naar huis.

Heb je nog vragen, mail ze ons: [email protected]