'WE WANT YOU!'

Nieuws afbeelding 28-6-2017
Dames Veteranen zijn op zoek naar nieuwe speelsters. De Almeerse heeft heel veel jeugdteams, een aantal senioren teams, maar daarnaast ook een paar veteranen teams; dinsdagochtend veterinnen en op zondag 2 heren en 1 dames team.

Veteranen hockey kenmerkt zich door fanatieke, maar sportieve, actieve, gezellige, leuke wedstrijden spelen die afgesloten worden met een hapje en een drankje met het team en de tegenstanders.

Ben je minimaal 27 jaar, kan je hockeyen en heb je wedstrijd ervaring (recent of in je jeugd gespeeld) en vooral..... vind je het leuk om op zondag op 2e klasse niveau wedstrijden te gaan spelen, dan horen wij graag van je.