Kortingsactie voorstelling "Mare" van Theatergezelschap Vis à Vis

Nieuws afbeelding 2-6-2017
Speciaal voor leden van Almeerse Hockey Club biedt Theatergezelschap Vis à Vis 25%  korting aan op reguliere kaarten van €32,50 op voorstellingen van 10 juni t/m 1 oktober. Bestel je kaarten voor €24,50 (max. 8 per lid) met korting online. Open dit nieuwsbericht in de Almeerse app voor de actiecode!!!

Theatergezelschap Vis à Vis speelt in juni, juli en september de voorstelling MARE aan het Almeerderstrand. Vis à Vis creëert in haar eigen originele buitentheater een wereld vol buitengewone mogelijkheden, humor en verrassingen. Betreed het terrein van Vis à Vis en maak je op voor een wonderlijke avond uit inclusief theater spektakel theater, live muziek.

Over de voorstelling MARE
Met de voorstelling MARE gunt Vis à Vis een blik op de toekomst, waarin de hele wereld onder water is komen te staan door toedoen van de mens.
De klimaat-optimisten hebben ongelijk gekregen. De zeespiegel stijgt totdat de wereld blank staat van de noord tot de zuidpool. In een waterbassin gevuld met meer dan 1 miljoen liter, barst de storm los en verdwijnt de skyline van de stad langzaam in het water.

De dag na de Zondvloed neemt een huwelijksreis een dramatische wending. Vastbesloten hun prille geluk, of tenminste hun eigen hachje, te redden, laveren twee jong-geliefden behoedzaam tussen de drijvende restanten van de ondergelopen beschaving. De overige drenkelingen proberen koste wat kost hun eigen belangen voorop te stellen.

Het grootste struikelblok in tijden van nood is, zoals altijd, de mens zelf. De natuur heeft in deze verzonken wereld het laatste woord. MARE is geïnspireerd op de voorstelling DRIFT van Vis à Vis uit 1996.

Let op: deze aanbieding is exclusief voor leden van de Almeerse Hockey Club. Max. 8 kaarten per lid. De prijs voor een kinderkaartje 10-16 jaar is €17,50 (geen extra korting).
  • Ga naar www.visavis.nl.
  • Kies een datum in de kalender.
  • Selecteer het aantal kaarten. *
  • Kies 'Volgende' en voeg dinerkaarten toe of klik nogmaals op 'Volgende' om direct door te gaan.
  • Vul je persoonsgegevens in en kies ‘Volgende’.
  • Vul nu de actiecode in en de korting wordt verrekend.
  • Kies 'Betalen' en voltooi de betaling.
  • De e-tickets ontvang je via de e-mail als PDF bestand in de bijlage.
  • Vul in de laatste stap van betalen de code en ontvang €8,00 korting per regulier kaartje. (max. 8 kaarten per lid)
  • De bevestigingsmail met bijgevoegde ticket wordt automatisch via de mail verstuurd
* Deze actie is alleen geldig op reguliere kaarten à € 32,50 in de periode 10 juni t/m 1 oktober, met uitzondering van de Midzomernacht Special op 24 juni.
* Voor deze actie geldt een maximaal van 8 kaarten per bestelling.

Voor vragen kun je ons bellen op 036 82 00 333 of mailen via: [email protected]

Veel plezier bij MARE!