Op 3 juni met de Bus naar de Playoff wedstrijd voor €5 p.p.

Nieuws afbeelding 31-5-2017
UPDATE: De bus zit vol!! Wil jij heel graag mee met de bus? Stuur dan even een mail naar [email protected] en geef ook even aan met hoeveel personen. Bij voldoende animo gaan we kijken of het nog mogelijk is om een 2e bus te regelen.

******************************************

Om ons Heren I team te ondersteunen is het mogelijk om a.s. zaterdag met de bus naar Schaerweijde te gaan. Er is slechts plek voor 48 personen en er geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt...De bus vertrekt om 13:00 uur vanaf het parkeerterrein.

Wij hebben Altijd&Direct Logistiek bereid gevonden om de bus mee te sponsoren om zo de kosten voor onze leden te beperken. Je krijgt voor €5,- p.p. een retourtje naar Schaerweijde. Je bent verlost van parkeerproblemen, hebt geen discussie wie de BoB is en je weet zeker dat je er op tijd bent. Betalen (graag contant en gepast) op zaterdag 3 juni bij het instappen.

WAT: play-offs Schaerweijde - Almere
WANNEER: Zaterdag 3 juni
WAAR: Zeist
HOE: bus vanaf Almeerse
TIJD: 13.00 uur verzamelen en ca. 18.00 terug in Almere
KOSTEN: €5,- p.p.

Wil je mee met de bus? Meld je dan snel aan!  VOL = VOL.
Log in via de website
- Ga naar 'CLUB'
- Vervolgens klik je op 'EVENEMENTEN'
- Daar staat ''Bus 3 juni 13:00 uur Playoff Schaerweijde - Heren'
- Verander 'ONBEKEND' naar 'AANGEMELD'
- Geef bij 'Introducees' aan of je nog iemand mee neemt (je kunt maximaal 20 personen opgeven)
- Bij 'opmerkingen/ intro' geef je (indien nodig) de namen van de introducees.
Als je niet kunt inloggen of problemen hebt met inloggen, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld hierin:
- je naam
- lidnummer
- het aantal plaatsen dat je wilt hebben

NB: Aanmelden houdt overigens bij voorbaat in dat je ook akkoord gaat met een eenmalige automatische incasso van bovenstaand bedrag als je onverhoopt besluit toch niet mee te gaan!

Henry Pieters

31-5-2017 @ 16:23:57 |De helft van de plekken is binnen een half uurtje al gereserveerd. Als je met de bus mee wilt, dan moet je snel zijn!

Henry Pieters

31-5-2017 @ 16:45:42 |De bus zit vol!

Ronald Gabel

31-5-2017 @ 16:57:22 |bus 1 is vol bus 2,3,4 en 5 nog plek toch?