Pascal Moscoviter: Nieuwe Sponsorwerver van de Almeerse

Nieuws afbeelding 19-5-2017
Pascal Moscoviter is vorige maand officieel begonnen als de nieuwe sponsorwerver van de Almeerse Hockeyclub. Hij volgt daarmee Dave van Klingeren op die deze positie de afgelopen jaren heeft ingevuld. Pascal is geen onbekende op de club. Hij is 's zondags te bewonderen als het geheime wapen van Heren Veteranen B en heeft 3 kinderen hockeyen bij de Almeerse. Hij is dus zo'n beetje elke dag wel op de club aanwezig.

Pascal is bij de Almeerse verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële sponsoren en hen te enthousiasmeren om onze club te ondersteunen. De sponsor verwacht voor zijn bijdrage een tegenprestatie in de vorm van naamsbekendheid, exposure, netwerkmogelijkheden (o.a. de Almeerse Business Club) en potentiele nieuwe klanten onder onze leden, bezoekers en TV kijkers.

In de afgelopen maand en de maanden voor zijn officiële aanstelling heeft Pascal al laten zien hoe hij zijn eigen enthousiasme weet over te brengen op Almeerse ondernemers en heeft hij al de nodige successen geboekt.

Wilt u zelf meer weten over de mogelijkheden om sponsor te worden van de Almeerse of wilt u meer informatie over een sponsor? Schiet hem aan, stuur een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact met hem op. Zijn mobiele nummer vindt u elders op de site onder Almeerse - Commissies/Vrijwilligers.

Wij wensen Pascal veel succes in zijn nieuwe job.

Sebastiaan Bezemer

19-5-2017 @ 7:14:53 |Succes Pascal!

Mart van Waart

19-5-2017 @ 16:28:50 |Succes Pascal - gaat zeker lukken met al je energie!