Winnaar Autoradam Waspassen-actie!

Nieuws afbeelding 12-5-2017
De winnaar van de Autoradam waspassen-actie is de familie De Geus! Tijdens de Supersunday op 7 mei wonnen zij 1 dag gratis cabrio-huur.

Autoradam, hét adres voor Wassen – Tanken – Autoverhuur – (short) Lease in Almere en Amsterdam, is sinds september 2016 sponsor van de Almeerse Hockey Club.

Als lid van de Almeerse HC kun je een gratis waspas van Autoradam ophalen bij de bar (misschien heb je de waspas al en moet je hem alleen nog activeren). Als je de waspas opwaardeert met minimaal € 15,-- ontvang je eenmalig € 25,— wastegoed cadeau. Bij iedere wasbeurt kun je extra korting krijgen en ontvangt onze vereniging een percentage van 10% voor de verenigingskas.

Nog meer voordeel voor jou: wanneer je een auto bij Autoradam huurt, rij je op vertoon van je waspas de eerste 50 km vrij.

Activeer de pas op http://www.autoradam.nl/autowassen/