Jongste Jeugd EFV

Meisjes F6 heeft er lol in…

Nieuws afbeelding 8-5-2017

"Joepie we gaan weer hockeyen!”

Voor de meisjes van de F6 was twee weken vakantie gewoon te lang. Dat bleek wel uit de wedstrijd zaterdag tegen Doorn. Wat een energie zat er in deze F6 meisjes en die moest er allemaal uit. Respect voor Otti, welke dit enthousiasme altijd weer in goede banen weet te begeleiden.

Natuurlijk doet de uitslag er in de F-jes nog helemaal niet toe. Als ouder ben je gewoon altijd trots op je sportieve kind, maar bij de kids zelf ligt dat heel anders. Die gingen er helemaal voor en dat resulteerde in overtuigend winnende cijfers.

Maar naast dat ze fanatiek zijn, elkaar een bal/doelpunt gunnen, zijn ze ook nog eens heel sportief richting de tegenstander. Samen winnen en verliezen hoort bij hockey, dus bedank je de tegenstander voor een leuke wedstrijd en ga je samen gezellig afsluiten in het clubhuis met een glaasje ranja.

Hou deze meiden maar goed in de gaten, wie weet over 10 jaar zitten ze wel in Dames 1J

Tuinkruidenpad 4,
Sportpark KleinBrandt,