In the picture: Meisjes C2

Nieuws afbeelding 6-5-2017

De Almeerse meisjes van de MC2 speelden vandaag een uitwedstrijd tegen Loenen. De thuiswedstrijd die zij speelden tegen Loenen verloren zij met 6-0. Vandaag werd het een geheel andere wedstrijd.

In de eerste helft zetten de meisjes goede druk. Tosca maakte de openingstreffer, snel daarna werd de tweede treffer gemaakt door Myrthe. Er werd ook een tegenpunt gemaakt. Uiteindelijk wist Melissa er nog één te maken. De meisjes van de MC2 sloten  de eerste helft af met een voorsprong van 1-3. In de tweede helft werden er nog twee punten gescoord door Luna en ZoĆ« uit strafcorners. Eindstand: 1-5! De meisjes van de C2 klimmen hierdoor op naar de 4eplaats in hun klassement. Complimenten meiden, ga zo door!

Melissa Neering

6-5-2017 @ 23:18:12 |Top gedaan, meiden👍!

Marja Overhaart

7-5-2017 @ 12:09:41 |trots op onze meisjes! mooie wedstrijd, top gespeeld!