header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Activeer je Waspas en maak Kans op een Dag Cabriorijden!

Nieuws afbeelding 2-5-2017
Deelnemers aan de Autoradam waspassen-actie maken kans op een voucher voor een dag gratis huur cabrio. Tijdens de Supersunday op 7 mei wordt de winnaar uit alle deelnemers aan de Autoradam waspassen-actie getrokken.

Autoradam, hét adres voor Wassen – Tanken – Autoverhuur – (short) Lease in Almere en Amsterdam, is sinds september 2016 sponsor van de Almeerse Hockey Club.

Als lid van de Almeerse HC kun je een gratis waspas van Autoradam ophalen bij de bar (misschien heb je de waspas al en moet je hem alleen nog activeren op de website van Autoradam, www.autoradam.nl/autowassen/ ). Als je de waspas opwaardeert met minimaal € 15,-- ontvang je eenmalig € 25,— wastegoed cadeau. Bij iedere wasbeurt kun je extra korting krijgen en ontvangt onze vereniging een percentage van 10% voor de verenigingskas.

Nog meer voordeel voor jou: wanneer je een auto bij Autoradam huurt, rij je op vertoon van je waspas de eerste 50 km vrij.

Wist je dat Autoradam de shop heeft verbouwd en sinds eind vorig jaar beschikt over een heus ambachtelijk mini restaurant met koffie bereid door een professionele barista, echt Italiaans schepijs en diverse maaltijden? Autoradam ziet je graag binnenkort bij de vestiging aan de Strubbenweg in Almere.

…steun jezelf en de vereniging...