Reminder Ledenonderzoek

Nieuws afbeelding 11-5-2017
Wil jij het verschil maken? Geef jouw mening over de Almeerse!

Alle leden hebben onlangs van ons een uitnodiging gehad om deel te nemen aan het online Ledenonderzoek van de Almeerse. Dit is hét moment om je mening te geven over het reilen en zeilen van de club. Jouw mening wordt meegenomen in de ontwikkeling van de plannen voor de toekomst van de vereniging. Je wordt hier als lid, ouder/verzorger van een junior lid en als commissielid/vrijwilliger van de Almeerse actief bij betrokken. Je mening is voor ons dus van groot belang!

Mocht je geen email ontvangen hebben, check of hij niet in de spam is terechtgekomen. Stuur anders een email naar [email protected] en wij sturen jou zo snel mogelijk de vragenlijst toe. Lukt het je niet om de vragenlijst in één keer in te vullen? Geen probleem! Je kan tussentijds stoppen en later weer verder gaan door weer op de link te klikken. Jouw antwoorden worden gewoon bewaard.
Als Bestuur kunnen we het niet alleen. Dus geef je mening vóór 15 mei, want de Almeerse is een vereniging voor en door leden die met passie hun sport beoefenen.

Tijdens de ALV van 9 juni word je geïnformeerd over de hoofdlijnen van de uitkomsten van het onderzoek. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau BusinessMonitor. Jouw antwoorden worden anoniem en vertrouwelijk verwerkt.

De Almeerse is een vereniging voor en door leden die met passie hun sport beoefenen. De club dat ben jij! Geef dus jouw mening!

Alvast bedankt voor je input namens het Bestuur van de Almeerse,

Rob Bakker (voorzitter)