header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren

IN THE PICTURE: B4

Nieuws afbeelding 8-4-2017

Vandaag in "In the Picture” beide B4 teams. De jongens van de B4 speelden vandaag op veld 5 tegen Laren JB6. Ze waren redelijk aan elkaar gewaagd. De Almeerse jongens wisten hun kansen goed te benutten, zo wisten zij bijvoorbeeld een reeks van vijf strafcorners te pareren. De Almeerse jongens B4 wisten te scoren, wat resulteerde in een eindstand van 1-0.

Voor de meisjes van de B4 stond er wat op het spel. Bij winst zouden zij de eerste plaats in de poule te pakken krijgen. Ze kregen net als hun tegenstander Spandersbosch een aantal mooie kansen. Het lukte de meisjes niet er één te scoren, maar ze lieten de tegenstander ook zeker niet met de winst er vandoor gaan. Net als bij de jongens waren de meisjes van de Almeerse en de meisjes van Spandersbosch aan elkaar gewaagd. Eindstand 0-0.

De teams hebben, buiten dat ze de B4 zijn, nog iets gemeen. Ze hebben beiden een "Soldaat” als keeper, Sophie en Gijsbrecht. Broer en zus is het beide gelukt het doel "schoon” te houden. Complimenten voor de beide keepers!! Op naar de volgende wedstrijd op zaterdag 6 mei aanstaande!

Reacties


Apollonia Dijkman

9-4-2017 @ 00:36:48 |Toppers!! Die Soldaatjes

Reageer op het nieuws