header foto header foto header foto header foto header foto

HGW

Vrijwilligersmarkt HGW - 13 april !

Nieuws afbeelding 11-4-2017
Beste ouders, verzorgers van de A, B, C, en D-jeugd. Wij zijn op zoek naar u ! Er staat voor dit seizoen weer een erg bijzonder evenement op het programma en wij willen u graag  als vrijwilliger bij de organisatie ervan betrekken.

Wanneer ?
7,8 en 9 juli, Het Grote Weekend voor de A, B, C, D en G- jeugd.

Wat doet de VRIJWILLIGER ?
Wij zoeken enthousiaste ouders – senior leden van 18 jaar en ouder om ons te ondersteunen met de activiteiten tijdens dit super weekend . Zoals …Sport en Spel....Catering… Bewaking….Opbouw… enz.

Vrijwilligersmarkt
We hopen dat u, zich samen met ons wilt inzetten voor een onvergetelijk evenement voor de kinderen van onze Almeerse.  Wij kunnen uw hulp hard gebruiken. Vandaar dat we op donderdag 13 april vanaf 20.00 tot 22.00 uur een Vrijwilligers Markt organiseren waar u zich kunt aanmelden voor de diverse diensten.  Om 20.00 uur wordt er uitleg gegeven wat welke dienst inhoudt. Vanaf 20.15 uur kunt u zich inschrijven. Bardiensten (hulp achter de bar) kunnen vanaf  20 april uitsluitend via LISA ingepland worden.

Barborg
Voor 2 vrijwilligersdiensten  (van min. 4 uur)  verdient u ook uw barborg terug ! ( met een max. van 4. Doet u bv. 4 diensten, dan krijgt u max. 2 x borg terug).

Vriendelijke groet,
Namens Het Team van Het Grote Weekend