Heren1/Dames1

Alex Verga stopt als Trainer/Coach Heren 1 Almeerse HC

Nieuws afbeelding 30-3-2017

Na vier jaar stopt Alex Verga aan het einde van het seizoen als trainer/coach Heren 1 van de Almeerse HC. Dit is conform de afspraken die bij zijn aanstelling toentertijd als trainer/coach van Heren 1 tussen Alex en het bestuur zijn gemaakt.

Alex vervult momenteel een dubbel functie bij de Almeerse Hockey Club; die van trainer/coach Heren 1 en als technisch coördinator tophockey. Het bestuur is verheugd dat Alex actief blijft op de club; als technisch coördinator tophockey is hij verantwoordelijk voor de talentontwikkeling en - samen met het bestuur - voor het technisch beleid van de club.

Alex Verga is sinds medio jaren ’90 (met enkele tussen poses) verbonden aan de Almeerse Hockey Club. Hij heeft onder andere het fundament gelegd voor het bereiken van de Hoofdklasse voor de Heren en Overgangsklasse voor de Dames. Hij is de promotor van het investeren in eigen talent. Veel spelers van het huidige Heren 1 team heeft hij sinds hun D-jeugd onder zijn hoede genomen. Hij maakt graag zijn missie af om Heren 1 in de hoofdklasse te houden.