header foto header foto header foto header foto

Oproep Jeugdcommissie!!

Nieuws afbeelding 21-3-2017

De mening van de jeugd telt! Daarom zoekt de Almeerse naar jeugdleden die deel willen uitmaken van de nieuwe Jeugdcommissie.

Beschik jij over:
•   Een gezonde dosis enthousiasme en betrokkenheid.
•   Een mening en durf jij deze te geven.
•   Een leeftijd van minimaal 14 jaar

dan zijn we op zoek naar jou!

Wat wordt er van een lid uit de Jeugdcommissie verwacht?

De Jeugdcommissie komt in principe een keer per maand bij elkaar (de frequentie in winter- en zomerstop is lager). In deze bijeenkomsten worden dingen besproken die de jeugd aangaan. Je kan meehelpen door bijvoorbeeld mee te denken over het thema van het komende jeugdfeest, de inrichting van het clubhuis of andere activiteiten die de jeugd nog mist. Daarnaast kan de Jeugdcommissie ook zelf met dingen komen die ze graag wil doen!

’Jeugd, laat je horen en laat je zien!’

Wil je helpen om de Almeerse jeugdvriendelijker te maken, meldt je dan aan bij: [email protected]. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.