header foto header foto header foto header foto header foto

Aanmelding Bordo HGW 2017 Staat Open!

Nieuws afbeelding 18-2-2017
Beste leden, oud-leden en ex-Bordo’s: Het grote weekend voor de A,B,C,D en G-jeugd is aanstaande en degene die dit jaar opnieuw of voor het eerst Bordo (begeleider) willen zijn kunnen zich aanmelden door de bijlage volledig in te vullen en als bijlage terug te mailen naar [email protected] en wel voor 5 maart a.s.. Daarna laten wij weer van ons horen.

Het weekend begint voor de Bordo op vrijdag 7 juli 12.00 uur t/m zondag 9 juli ca. 18.00 uur. Verzoeken om samen met een andere Bordo een team te begeleiden kunnen niet altijd worden ingewilligd, maar we doen ons best….

Hieronder staat nog even uitgelegd wat wij van een Bordo verwachten; wellicht wat "streng”, maar we moeten er weer samen voor zorgen dat de Almeerse jeugd (en jullie natuurlijk ook..) een mooi weekend krijgen. We verheugen ons er enorm op om er met jullie weer een geweldig weekend van te maken!

De Bordo:
• is geen deelnemer
• is het HELE weekend aanwezig: vrijdag 12.00 uur – zondag 18.00 uur
• is 18 jaar of ouder
• is lid of lid geweest van de Almeerse.
• is geen ouder van kinderen die deelnemen.
• geeft leiding aan 11 a 12 kinderen samen met een andere Bordo.
• zorgt voor het wel en wee van de kinderen gedurende het gehele weekend (eventueel in overleg met Het Team).
• geeft tijdige en duidelijke instructies aan kinderen m.b.t. het programma van Het Weekend.
• ziet erop toe dat het eigen gedrag en dat van andere Bordo's een goed voorbeeld is voor de kinderen.
• helpt met het opruimen van het terrein na afloop van het HGW.
• houdt de D- en G-jeugd extra in de gaten, zodat ze niet verloren rondlopen.
• zorgt ervoor dat niemand rookt in het clubhuis en de grote eettent
• houdt in de gaten dat kinderen onder de 18 jaar geen alcohol drinken
• fluiten de wedstrijden (8 tegen 8) van de kinderen
• moet aanwezig zijn bij iedere briefing (let op omroepbericht)
• verzamelt GSM’s en evt. geld in een Bordotasje. Zorgt ervoor dat kinderen niks waardevols in tenten laten liggen !
• is op de hoogte van het Feestreglement van de Almeerse, dat op het grote weekend van toepassing is.
• kan voor vragen terecht bij Judith Appelman en Boudewijn Hoeneveld
Bijlage

Boudewijn Hoeneveld

6-3-2017 @ 00:53:03 |... Maar per 6 maart is de aanmelding, wegens groot succes, gesloten......