header foto header foto header foto header foto header foto

Het Grote Weekend 2017!!

Nieuws afbeelding 18-2-2017
Al een paar maanden is een team in het diepste geheim bezig met de organisatie van het 13e Grote Weekend. Dit jaar vindt het grote weekend plaats van vrijdag 7 juli tot en met zondag 9 juli.

Bordo’s kunnen zich vanaf deze week aanmelden, houd de website in de gaten. Begin maart zijn de vrijwilligers aan de beurt  en vanaf media april gaat de inschrijving voor de deelnemers (A/B/C/D jeugd en G-hockeyers) open.

Waar staat Het Grote Weekend voor?
Onze club groeit hard. Inmiddels meer dan 1500 leden, ruim 1300 meer dan toen we in 1994 het eerste weekend begonnen; Het Regenboog Weekend. Doelstelling hiervan was / is om de jeugdleden, jong en oud, elkaar goed te laten leren kennen. Dat doen we o.a. door van alle deelnemers teams te maken van verschillende leeftijden. Deze teams strijden gedurende dit weekend om de hoogste eer in hockey en spellen. Zij doen dit onder leiding van twee Bordo’s, senior leden die het team het hele weekend onder hun hoede hebben. Inmiddels is het zo dat vele Bordo’s ook als deelnemer aan eerdere weekenden hebben deelgenomen.

Hockey, spel en ontspanning zijn de drie ingrediënten van Het Grote Weekend, die we beslist niet zonder vrijwilligers kunnen uitvoeren. Dat weekend zijn er zeker meer dan 250 vrijwilligers (ouders en seniorleden) actief.  De inwendige mens wordt verzorgd door een professioneel team van koks en brigade.

Alle deelnemers en Bordo’s slapen gedurende het weekend in zelf mee gebrachte tentjes op de Almeerse (zie foto).

Met deze mix zijn vaak alle leden tijdens dit weekend actief en een groot aantal ouders: juist dan leren we elkaar goed kennen en ontstaat er een wederzijdse verantwoordelijkheid en band. ....Respect hebben voor elkaar en bouwen aan "clubliefde..".

Het Grote Weekend team 2017:

Judith Appelman
Marielise Reuchlin
Diana Wolf
Sandra de Vries
Eric van Herpt
Boudewijn Hoeneveld
Jeroen van Dam

Binnenkort meer!

Domino den Engelsman

18-2-2017 @ 15:29:40 |Wat goed dat het weer georganiseerd wordt! Maar wat jammer dat de datum is veranderd.. waarschijnlijk een groot aantal mensen zal niet kunnen komen ivm vakantieplannen.

Boudewijn Hoeneveld

18-2-2017 @ 15:56:22 |School vakanties van onze regio zijn ook veranderd - lees veel later- en we houden zoveel mogelijk rekening met examens en toetsen...

Dick Hovestadt

19-2-2017 @ 01:55:06 |Het wordt weer een happening! Erg bijzonder. Traditie, ook in Almere, bindt ons allemaal!