header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Medische Commissie

Update Inloopspreekuur Medicort Fysiotherapie

Nieuws afbeelding 17-2-2017
Alle leden van Almeerse Hockeyclub kunnen gebruik maken van een gratis inloopspreekuur fysiotherapie van Medicort. Het inloopspreekuur van hedenavond vindt niet plaats in De Pellikaan maar op de club. Tijdens de voorjaarsvakantie wordt er geen spreekuur gehouden. Vanaf 27 februari start het inloopspreekuur weer in het clubhuis en wel op de volgende tijden:

Maandag 18.30 - 19.30 uur
Dinsdag 18.30 - 19.30 uur  
Woensdag 18.00 - 19.00 uur
Donderdag 19.00 - 19.30 uur
Vrijdag 19.00 – 20.00 uur

Bel voor meer informatie: 088 – 7080800 of kijk op www.medicort.nl

Voordelen van een inloopspreekuur
Ben je in het weekend geblesseerd geraakt? Kom dan even langs op het inloopspreekuur. Sporters kunnen binnenlopen zonder afspraak. Een verwijsbrief van een huisarts of medisch specialist is niet nodig. De fysiotherapeut onderzoekt de blessure en geeft na de screening advies wat het beste vervolg voor je is. Bij jeugdspelers zal er eerst contact opgenomen worden met de ouders op het moment dat er een vervolg traject moet komen. Adviezen, tapen, losmaken en beweeginstructies gegeven tijdens de inloopspreekuren/begeleidingsuren van de fysio worden niet gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Het inloopspreekuur is gratis.
Maar ook voor vragen of advies over bewegen kun je bij ons terecht. Het inloopspreekuur is voor alle sporters van Almeerse Hockeyclub. Recreatief, semi-prof en topsport. Voor jong en oud.

Medicort is gespecialiseerd in fysiotherapie ten behoeve van sport en orthopedische revalidatie. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten met specialistische kennis en ervaring ten aanzien van verschillende sporten (hardlopen, tennis, klimmen, hockey, wielrennen, honk/softbal etc) en lichaamsonderdelen (enkel, knie, heup, schouder, hand, pols etc). Wij beschikken over innovatieve apparaten, goede faciliteiten en wetenschappelijke kennis om mensen hun topniveau te laten bereiken. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste technieken en behandelmethoden. Medicort versterkt haar kennis door deze te delen en streeft naar een landelijk hoog niveau. Wij werken samen met andere top-instituten en specialisten.
  
Sinds 2011 is Medicort gecertificeerd als Topsport Medisch Samenwerkingsverband (TMS). Bij een TMS kunnen sporters die op het allerhoogste niveau sporten terecht voor diagnostiek, behandeling en begeleiding bij alle sportmedische problemen om zo tot optimale sportprestaties te komen.Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Tuinkruidenpad 4,
Sportpark KleinBrandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A