header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

40UP Let's dance again!

Nieuws afbeelding 3-2-2017
Onze sponsor Kunstlinie Almere Flevoland nodigt de 40+ van de Almeerse uit:
Als ouder en/ of lid van de Almeerse willen we jou en max. 3 gasten van jou graag uitnodigen om gratis aanwezig te zijn bij 40UP!

Dus...put your dancin's hoes on en trek je swing outfit aan; de zaterdagavond is van jou! Geef je snel op, want voor deze actie is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar! Stuur een mail, met je naam en het aantal gewenste kaarten naar: [email protected]

40UP is het dansfeest waar je als veertigplusser lekker met jouw vrienden uit je dak kunt gaan. Een top-avond met tophits gemixt met overbekende videobeelden. Een te gekke sfeer met de grootste hits van toen en nu. 40UP is een absolute hit onder veertigplussers, creatieve vader 'Harry de Winter'(o.a. Wintertijd) bedacht 40UP omdat hij ervan baalde dat je bijna nergens meer kan dansen als veertigplusser. Samen met DJ Alex van Oostrom maakt hij van jou avond weer een feestavond voor jou en je vrienden / vriendinnen.

Kom langs en verwacht; hits, veel hits, leuke mensen in een top setting om je een superavond te bezorgen. Nummers als ‘Sex Machine’ van James Brown, maar ook Michael Jackson, The Cure, Anouk en de Black Eyed Peas ze komen allemaal voorbij!

Come and let's dance again!

Zie je zaterdag!