header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren

11 februari: Hockey Valentine's day!

Nieuws afbeelding 8-2-2017

Ben jij een C of D speler? Dan is 11 februari jouw moment! Kom ook naar "Hockey Valentine" en score de liefde van je leven. Maar kom vooral voor het meest romantische feest van het jaar. En feesten…dat doe je natuurlijk niet alleen! Dus check je teamgenoten en kom met je hele team. Neem je ook nog een vriend of vriendin mee? Nog gezelliger!! En stiekem ook een beetje minder spannend. Meld je nu aan via de website!

 

Voor de opwarming van het feest is er een echte 'Love Posion' en zorgt de LOVE DJ ervoor dat jouw strakke moves een onuitwisbare indruk maken. Daarna ga je met al jouw vrienden en vriendinnen op de foto of maak leuke selfies in The Hart-Room. Misschien word jij wel verkozen tot echte "Valentijns-Koning en/of Koningin 2017? Maar je kunt natuurlijk ook gewoon heul cool aan de bar hangen…als dat meer jouw stijl is. Zorg in ieder geval dat je als een echte Valentine bent uitgedost! Hoe gekker, hoe beter!!

 

Jij en je teamgenoten zijn van harte welkom op zaterdag 11 februari vanaf 20:00 uur en duurt 23:00 uur. De entree bedraagt 4,00 Euro per persoon. (1 introducee per persoon)

 

Kortom, een leuk feest waar jij bij geweest moet zijn!

Aanmelden?

- rechtsboven op de website staat 'INLOGGEN'
- log in met je lidnummer en wachtwoord (de gegevens natuurlijk van wie je gaat aanmelden)
-  klik bovenaan op 'CLUB' en vervolgens op 'EVENEMENTEN'
- Daar kun je je aanmelden voor Valentijnsfeest C/D 2017
 

Reacties


Sophie van der Waag

31-1-2017 @ 21:39:42 |Leuk, ik ben erbij!!

Elise Bastiaens

9-2-2017 @ 12:48:31 |ik ben er ook bij

Reageer op het nieuws