header foto header foto header foto header foto

Meld je aan voor de vaste wedstrijdtafegroep

Nieuws afbeelding 18-1-2017
Het draaien van wedstrijdtafeldiensten is een leuke manier om je barborg terug te verdienen. En met 2 diensten van drie of vier uur per jaar ben je er al!

De wedstrijdtafel wordt iedere zaterdag bemand door mensen die zichzelf via de site inplannen, en mensen die lid zijn van de vaste wedstrijdtafelgroep. Als je je aanmeldt voor deze laatste groep wordt je in overleg ingepland; zoveel mogelijk op momenten die jou goed uitkomen. Onderling ruilen is mogelijk. Verder ben je er zeker van dat je vaak genoeg wordt ingepland om je barborg(en) terug te verdienen.

Je taken bij de wedstrijdtafel:
- Je bent het eerste aanspreekpunt van onze gasten, en daarmee het visitekaartje van onze club;
- Begeleiders en scheidsrechters melden zich bij jou voor de wedstrijd start:
- Je beheert tijdens je dienst de EHBO koffer van de club (EHBO diploma is gewenst maar niet verplicht):
- Je geeft informatie en lost problemen op die binnen de taken/verantwoordelijkheden van de wedstrijdtafel vallen.

We zijn op zoek naar versterking voor de vaste ploeg. Dus als het je leuk lijkt om op een gezellige manier je barborg terug te verdienen komen we graag met jou in contact!

Stuur dan een mailtje naar: [email protected]
Je wordt dan in de periode maart-juni twee keer in overleg ingepland zodat je goed ingewerkt bent voor het nieuwe seizoen. Deze twee keer tellen ook mee voor je barborg.

Met vriendelijke groet,
Mirelle Seinstra