Fijne Feestdagen!!!

Nieuws afbeelding 23-12-2016
Het bestuur van de Almeerse wenst haar ereleden, leden, trainers, vrijwilligers, familie, supporters, vrienden, sponsors en iedereen die onze club een warm hart toedraagt, fijne kerstdagen, een spetterende jaarwisseling en een gezond en sportief 2017.

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar, met sportieve hoogtepunten en enkele persoonlijke dieptepunten. We hebben een fantastisch feest met elkaar gevierd bij de promotie van Heren 1 naar de Hoofdklasse, we zijn een club met inmiddels vier watervelden, halen de landelijke en social media met wat voor bijzondere club wij zijn met een prachtig supporterslegioen, de "Allyminati”. Kortom een jaar om met veel tevredenheid op terug te kijken maar waarin we helaas ook van enkelen afscheid hebben moeten nemen, waaronder onze oprichter Cees van Baar en ons erelid Patricia van Doorn.

Er staat het komend jaar nog veel op stapel, zowel sportief als in de club. Zo zijn er plannen om de wedstrijden op veld 2 via livestream uit te zenden, de partnership met onze sponsors te versterken, een hockeyacademie op te richten en het clubhuis aan te passen. Ook staat in 2017 het ongeëvenaarde HGW – Het Grote Hockeyweekend – weer gepland. Deze plannen kunnen niet plaatsvinden zonder jou! Daarom hopen we ook in 2017 weer op jouw steun.

Wij ontmoeten elkaar ongetwijfeld weer tijdens de zaalcompetitie, bij het Mercian Indoor toernooi of anders weer bij de start van de tweede competitiehelft voor het sportief vervolg van het hockeyseizoen. Maar zeker op de Algemene Leden Vergadering op vrijdag 13 januari vanaf 19:00 uur op de club en aansluitend de nieuwjaarsreceptie om 20:30 uur. Jullie zijn van harte uitgenodigd.

In ieder geval sluiten we dit jaar af met de wens dat het komende jaar een goed en vooral gezond 2017 mag worden. We hopen van het nieuwe jaar, samen met alle leden, een even sportief jaar te maken als afgelopen jaar.

Namens het bestuur,

Rob Bakker, voorzitter