header foto header foto header foto header foto header foto

Vacatures

Voor een vereniging als de Almeerse Hockey Club is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder hen functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. Er zijn veel manieren waarop u de Almeerse kunt helpen. Wilt u zich niet het hele seizoen vastleggen, maar wel helpen "op projectbasis", dan is dat ook goed mogelijk. Elke commissie heeft dat soort klussen.

Van alle leden verwachten we dat ze twee vrijwilligersdiensten draaien. Een vrijwilligersdienst is een inzet van vier aaneengesloten uren die worden gemaakt onder professionele begeleiding. Voor jeugdleden (15 jaar en jonger) geldt dat hun ouder(s)/verzorger(s) de vrijwilligersdienst moeten maken. Uitgezonderd van vrijwilligersdiensten zijn de coaches, trainers en de bestuurs- en commissieleden.

Wanneer uw kind meedoet aan zaalhockey dan kan het gebeuren dat u wordt ingedeeld voor een zaal-wedstrijdtafeldienst. Deze dienst telt niet mee voor de vrijwilligersborg; deze is namelijk gekoppeld aan het reguliere lidmaatschap op het veld.

Wilt u meer informatie over vrijwilligerstaken, stuur dan een berichtje naar:  [email protected]

Vacature: Traditie & Historie   Commissielid

Omschrijving Coordinator 40 jarig Jubileum boek
Profiel 'Wij zoeken iemand die ons Traditie team kan versterken om bij te dragen aan de realisatie van ons 40 jarige jubileum boek. Meer specifiek, we willen op korte termijn interviews gaan houden met leden en oudleden om de historie en mooi anekdotes van de Almeerse in woorden te vangen. Wie heeft zin en ervaring om van alle informatie en anekdotes die we boven tafel willen krijgen, mooie leesbare stukjes te schrijven? Neem contact met ons op via [email protected] of spreek ons aan op de club.
Aantal uren 4

Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]