header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vacatures

Voor een vereniging als de Almeerse Hockey Club is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder hen functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. Er zijn veel manieren waarop u de Almeerse kunt helpen. Wilt u zich niet het hele seizoen vastleggen, maar wel helpen "op projectbasis", dan is dat ook goed mogelijk. Elke commissie heeft dat soort klussen.

Van alle leden verwachten we dat ze twee vrijwilligersdiensten draaien. Een vrijwilligersdienst is een inzet van vier aaneengesloten uren die worden gemaakt onder professionele begeleiding. Voor jeugdleden (15 jaar en jonger) geldt dat hun ouder(s)/verzorger(s) de vrijwilligersdienst moeten maken. Uitgezonderd van vrijwilligersdiensten zijn de coaches, trainers en de bestuurs- en commissieleden.
 
Wanneer uw kind meedoet aan zaalhockey dan kan het gebeuren dat u wordt ingedeeld voor een zaal-wedstrijdtafeldienst. Deze dienst telt niet mee voor de vrijwilligersborg; deze is namelijk gekoppeld aan het reguliere lidmaatschap op het veld.

Wilt u meer informatie over vrijwilligerstaken, stuur dan een berichtje naar:  [email protected]

Vacature: Toernooi   Commissielid

Omschrijving Planning en support 1
Profiel Binnen de toernooicommissie werken we samen en verdelen we o.a. de onderstaande taken:  Het opstellen van een jaarkalender met de toernooien.  Het versturen van de uitnodigingen.  Het bijhouden van de Facebook pagina “Almeerse hockeytoernooien”  De communicatie met de ingeschreven verenigingen.  Het opstellen van de begroting voor elk toernooi.  De verwerking van de aanmeldingen voor het toernooi.  Het rangschikken van de aanmeldingen naar categorie.  Het vastleggen van de scheidsrechters.  Het regelen eten en drinken.  Het regelen van de EHBO.  Het opstellen van het toernooischema.  Het regelen van de prijzen voor de winnende teams.  Communicatie met de betrokken commissies binnen onze vereniging.  Contact met sponsorcommissie i.v.m. mogelijke adverteerders.  Het maken van een draaiboek voor het toernooi.  Het regelen van vrijwilligers voor op de toernooidag.  Het ontvangen van de gasten tijdens de toernooidagen. Kun jij organiseren, het overzicht bewaren, handig met Facebook, Microsoft Excel en ben je communicatief vaardig kom ons dan versterken. Heb jij vragen of wil je ons komen versterken? Meld je aan bij Henk Jansen via e-mail [email protected]
Aantal uren 4
 
Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]