header foto header foto header foto header foto header foto header foto

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Begrippen en afkortingen  Aantal vragen: 7
 Communicatie  Aantal vragen: 3
 De huisregels  Aantal vragen: 7
 Gedragscode  Aantal vragen: 1
 Onze accommodatie  Aantal vragen: 7

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Contact en stemrecht
De Almeerse heeft een Bestuur, een Commissie Hockeyzaken en diverse ondersteunende commissies.

De Algemene Ledenvergadering (ALV, minimaal 2 keer per jaar) is het hoogste orgaan binnen de vereniging. Deze vergadering is voor iedereen toegankelijk en iedereen heeft recht van spreken. Stemrecht is voorbehouden aan leden van 18 jaar en ouder en aan juniorleden van 16 tot 18 jaar.

Heeft u vragen stel die dan rechtstreeks aan de betreffende lijncoƶrdinator (LCO). Contactgegevens staan bij de teaminformatie.

Heeft u algemene vragen of opmerkingen, stuur die dan naar i[email protected].

EMMA: online ledensysteem met up-to-date persoonlijke gegevens
EMMA is het online ledensysteem van de Almeerse. Hierop staan per team de samenstelling, trainingstijden, trainers, coach, lijncoordinator en de  competitiewedstrijden. Ook staan hier de contactgegevens.

De persoonlijke inlogcode voor EMMA kan ieder lid zelf aanvragen - op basis van het lidnummer - via de website (bij 'wachtwoord vergeten') of door een mail te sturen naar [email protected]hockeyclub.nl.
Met die persoonlijke inlogcode kan ieder lid zelf zijn gegevens actueel houden (bijvoorbeeld e-mailadres of 06-nummer wijzigen). Omdat we via e-mail en mobiel berichten doorgeven, is het belangrijk dat deze gegevens juist zijn. Daarnaast staat op deze afgesloten pagina's onder meer informatie over het team, kan een persoonlijk profiel worden aangemaakt of kunnen reacties gegeven worden op nieuwsberichten.

Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de interne organisatie van de hockeyclub. Ook moeten wij van de hockeybond (KNHB) 2x per jaar ons ledenbestand toezenden voor onder meer de contributieafdracht. Deze gegevens worden niet gebruikt voor commerciƫle doelstellingen.