header foto header foto header foto header foto header foto header foto

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Begrippen en afkortingen  Aantal vragen: 7
 Communicatie  Aantal vragen: 3
 De huisregels  Aantal vragen: 7
 Gedragscode  Aantal vragen: 1
 Onze accommodatie  Aantal vragen: 7

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

De huisregels
De Bar
Openingstijden zijn veelal voor de eerste wedstrijd of training. Sluitingstijden zijn, volgens onze Drank en Horeca vergunning, 1 uur na de laatste training of wedstrijd. Dit kan wel eens later zijn.

Voor Feesten gelden andere regels: hiervoor wordt vergunning aangevraagd en in deze vergunning is de sluitingstijd geregeld. Vergunningen worden aangevraagd door de voorzitter van de Accommodatiecommissie.

De huisregels van de Almeerse
We gaan er vanuit dat iedereen die ons complex betreedt, op de hoogte is van onze regels. Met onze regels streven we naar een veilige en prettige omgeving voor alle bezoekers en leden.

Bij het regelmatig niet naleven van onze regels of het niet opvolgen van mondelinge verzoeken van verantwoordelijken, volgt eerst een waarschuwing. Hierna kan je verzocht worden het complex direct te verlaten. In het ergste geval krijg je een bezoek verbod. Dit laatste zal schriftelijk bevestigd worden. De regels zijn van toepassing op een ieder die ons complex bezoekt.

Drank? Niet onder 18 jaar
Barpersoneel werkzaam achter de bar van de Almeerse heeft een instructie 'Verantwoord alcoholgebruik' gehad. Zij zullen geen alcohol schenken aan personen onder 18 jaar. Personen onder de 18 jaar mogen ook geen alcohol in hun bezit hebben.

Gebruik kleedkamers
Vriendelijk verzoek om de kleedkamer na gebruik weer op te ruimen en geen afval achter te laten. Doe dit in de prullenbakken.

Het is niet toegestaan om alcohol (of ander glaswerk) in of nabij de kleedkamers  en toiletten in bezit te hebben.

Honden toegestaan?
Volgens de Hondenkaart van de Gemeente Almere is het hele sportpark Klein Brandt verboden voor honden. De Almeerse hanteert voorlopig een aangepaste regeling. Een aangelijnde hond die anderen niet tot last is, is welkom op het complex. U bent verantwoordelijk voor uw hond en u dient er voor te zorgen dat er geen uitwerpselen e.d. achterblijven en dat er niet gegraven wordt.

Helaas zijn honden niet toegestaan in de kantine van ons clubhuis (eerste en tweede etage), mede in verband met geldende regels voor hygiĆ«ne. Ze zijn dus wel toegestaan bij de kleedkamers.

Houd er rekening mee dat andere hockeyclubs in de regio een absoluut hondenverbod hebben.

Op en bij de velden
Op de velden is het niet toegestaan om:
  • te roken
  • kauwgom te gebruiken
  • snoep, drank, frisdrank of etenswaren te gebruiken
  • op de dugouts te klimmen of te zitten
  • afval in en om de dugouts achter te laten
  • zich op het veld te bevinden tijdens trainingen en wedstrijden indien u geen trainer, coach-begeleider of speler bent

Bij de velden is het niet toegstaan om:
  • om de hekken te zitten
  • over de hekken te klimmen
  • afval achter te laten

Roken? Niet in het clubgebouw, niet op de velden

Roken is in de hele accomodatie niet toegestaan. Vanzelfsprekend kunt u wel buiten de accomodatie roken. Roken op de velden is ook niet toegestaan. Peuken gaan in de prullenbakken.