header foto header foto header foto header foto header foto
 

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Begrippen en afkortingen  Aantal vragen: 7
 Communicatie  Aantal vragen: 3
 De huisregels  Aantal vragen: 7
 Gedragscode  Aantal vragen: 1
 Onze accommodatie  Aantal vragen: 7

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Begrippen en afkortingen
BAS 
Bar Administratie Systeem; systeem dat leden in de gelegenheid stelt om zichzelf in te plannen in het barschema. 
CEESARS 
Aan het eind van het seizoen worden er CEESARS uitgereikt voor onder meer team, speler, coach en keeper van het jaar. De trofee is vernoemd naar de oprichter van de club: Cees van Baar. 
de Kameel 
Onze doorgeef-Kameel wordt uitgereikt aan een persoon of een commissie die zich in een seizoen opvallend verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. 
EMMA 
Electronisch MailMagazine Almeerse; uitgegroeid tot online systeem voor onze leden (en voor coaches, trainers, begeiders en scheidsrechters) waarin ze toegang hebben tot hun teamgegevens, instellingen, profielen, voorkeuren etc. Direct gekoppeld met de ledenadministratie. 
LARS 
Leden ARbitrage Systeem. Hiermee plannen scheidsrechters zelf hun te fluiten wedstrijden in.  
LCO 
Lijnco√∂rdinator; stuurt GCO's aan in de lijn (bijvoorbeeld LCO ABC-jongens). Is aanspreekpunt voor de trainers; zet beleid uit vanuit de technische staf. Ouders kunnen bij de LCO's terecht voor vragen over teamindeling en selectie. 
LISA 
Leden Informatie Systeem Almeerse; het online-systeem waar alle informatie voor/van onze leden wordt beheerd. Toegankelijk voor (commissie)leden van de organisatie.