header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 28 mei 2017
Tijd T/U Team Tegen team
12:45 Thuis Heren Jong 2 Hockeyclub SCHC HJ1

Zinderende finale MC1

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

28-5Meisjes C1 wist met 3-1 (thuis) te winnen van directe concurrent Voordaan en wist daarmee ook Hilversum voor te blijven.

Kampioenen!!!

Lees verder

MB6 pakt de dubbel

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

28-5 MB6 heeft afgelopen zaterdag hun kampioens wedstrijd tegen Schaerweijde gewonnen en pakken daarmee de dubbel. Veldkampioen en zaalkampioen . 
In totaliteit 1 wedstrijd verloren en 1 wedstrijd gelijk. De rest van alle wedstrijden gewonnen. TOP PRESTATIE MEIDEN!

Lees verder

Laatste ronde komt in zicht...

Website Nieuws afbeelding

27-5Speel je vandaag je laatste wedstrijd of moet je nog strijden voor de punten? Laat het ons weten en stuur de foto's en filmpjes naar: [email protected]

Lees verder

Pasha Gademan stopt als speler en wordt nieuwe hoofdcoach Almere H1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

23-5 De club is enthousiast dat een opvolger voor Alex Verga, uit de eigen Almeerse school gevonden kon worden. Pasha Gademan , de 29-jarige centrale verdediger zal per ingang van seizoen 2017/2018 de hoofdcoach van de Almeerse Heren 1 worden.

Kijk in de bijlage voor het volledige persbericht.

Lees verder

Dames Jong 1 gefeliciteerd!

Senioren Nieuws afbeelding

21-5Een fantastische middag is het geworden voor de Dames Jong 1. De dames speelden tegen Hurley en gingen de rust in met een achterstand. De tweede helft wisten de dames, met ondersteuning van een uitzinnig publiek, terug te komen en eindigde de wedstrijd met een gelijkspel. Dat was genoeg. Dames Jong 1 is kampioen! Gefeliciteerd!

Lees verder

Kampioenskriebels!!

Nieuws Nieuws afbeelding

19-5 JC1 (foto) is afgelopen zaterdag als 1e Almeerse team kampioen geworden van de (lente)competitie door 0-5 winst op Loenen.Van harte jongens!! Een flink aantal teams heeft hele goede papieren om ook het kampioenschap binnen te slepen in hun poule, te weten: JD2, JC3, MD4, MD3, MC1, MB6, MA4, DJ1, H2, en HJ2. Daarbij staat MA1 er goed voor om zich te plaatsen voor het finaleweekend van de Super

Lees verder

Pascal Moscoviter: Nieuwe Sponsorwerver van de Almeerse

Sponsoring Nieuws afbeelding

19-5 Pascal Moscoviter is vorige maand officieel begonnen als de nieuwe sponsorwerver van de Almeerse Hockeyclub. Hij volgt daarmee Dave van Klingeren op die deze positie de afgelopen jaren heeft ingevuld. Pascal is geen onbekende op de club. Hij is 's zondags te bewonderen als het geheime wapen van Heren Veteranen B en heeft 3 kinderen hockeyen bij de Almeerse. Hij is dus zo'n

Lees verder

Keepers Gezocht voor Jongens D en Meisjes ABCD

Junioren Nieuws afbeelding

11-5Voor Jongens D en Meisjes A, B, C en D is de Almeerse hard op zoek naar nieuwe keepers. Voor iedereen die kennis wil maken met het "keepersvak" organiseren wij daarom na 27 mei een aantal keeperstrainingen op de woensdag van 17:00 - 18:00 uur. Speel je in de J8E1, JD, M8E1, MD, MC, MB of MA en twijfel je of het keepen iets voor jou is? Meld je dan voor 20 mei aan voor deze speciale

Lees verder

Meisjes F6 heeft er lol in…

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

8-5 "Joepie we gaan weer hockeyen!”
 
Voor de meisjes van de F6 was twee weken vakantie gewoon te lang.   Dat bleek wel uit de wedstrijd zaterdag tegen Doorn. Wat een energie zat er in deze F6 meisjes en die moest er allemaal uit.  Respect voor Otti, welke dit enthousiasme altijd weer in goede banen weet te begeleiden.
 

Lees verder

Trimmers ouder-kind training groot succes

Algemeen Nieuws afbeelding

4-5 Maandag 24 april vond de aftrap plaats van de traditionele ouder-kind training. Zoals gemeld, een beetje in de vergetelheid geraakt maar inmiddels in ere hersteld.

Lees verder

Geslaagde clubscheidsrechters

Arbitrage

1-5Wederom een hele rits geslaagde clubscheidsrechters vanavond. Lynn, Jesse, Gerard, Julia, Jaemy, Daimy, Martijn, Raphael, Miriam, Lonneke, Mayra, Fleur, Isabelle, Lotte, Nina, Gert, Werner, Zapp, Rob, Donata, Sylja, Pepijn, Mark, Julius, Tamara, Ron, Joline, Souraya, Pascual, Paulina, Johan, Danique en Amber. Binnenkort te zien tussen de lijnen in het geel.

Lees verder

ME2 speelt 1ste toernooi

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

18-4 De meiden van ME2 hebben hun eerste toernooi gespeeld, mhc Amstelveen. De teams waren aan elkaar gewaagd. Helaas raakte 1 speelsters van ME2 geblesseerd waardoor ze maar met 6 meiden waren en ze dus geen wissels hadden. 
Eind van de dag, na 6 wedstrijden gespeeld te hebben, waren ze behoorlijk uitgeblust.  De meiden hebben een TOP dag gehad!

Lees verder

Jonas de Geus mee naar WHL

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

5-4 Jonas de Geus is door bondscoach Max Caldas geselecteerd om met Oranje mee te gaan naar de derde ronde (halve finale) van de World Hockey League. De WHL is een mondiaal kwalificatietoernooi in aanloop naar de Olympische Zomerspelen en het wereldkampioenschap en wordt gespeeld over 4 rondes. Dit wordt tussen 15 en 25 juni gespeeld in Londen.


Lees verder

13e Editie HGW - Uitleg en Feiten

Evenementen

3-4 Het Grote Weekend komt er weer aan…de 13e editie…
Het Weekend begint op vrijdag 7 juli ca. 16.00 uur en eindigt op zondag 9 juli om ca. 17.00 uur op de Almeerse Hockey Club. Deelnemers ("spelende leden"), zijn de A,B,C,D jeugd en G-jeugd. De A,B en C jeugd wordt verwacht op vrijdag 7 juli tussen 16.00 en 18.00 uur. De D en G jeugd wordt verwacht op zaterdagmorgen 8 juli tussen

Lees verder

Alex Verga stopt als Trainer/Coach Heren 1 Almeerse HC

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

30-3 Na vier jaar stopt Alex Verga aan het einde van het seizoen als trainer/coach Heren 1 van de Almeerse HC. Dit is conform de afspraken die bij zijn aanstelling toentertijd als trainer/coach van Heren 1 tussen Alex en het bestuur zijn gemaakt.


Lees verder

Woensdag 7 juni: Algemene Leden Vergadering

Algemeen Nieuws afbeelding

28-5 WOENSDAG JUNI 2017 is  er een Algemene Leden Vergadering (ALV). U bent van harte uitgenodigd deze ALV bij te wonen. Betreffende ALV zal plaatsvinden in het clubhuis van de Almeerse Hockeyclub, ontvangst vanaf 20.00 uur. Aanvang 20.15 uur. Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot deze vergadering of agenda, kunt u contact opnemen met het bestuur via 

Lees verder

Nog 5 nodig !

Arbitrage Nieuws afbeelding

23-5 Nog maar een paar speelronden voor de boeg. En het overgrote deel van alle wedstrijden is al voorzien van scheidsrechters. Voor de rest van het seizoen zijn er nog een aantal uitdagende wedstrijden voor de echte fluitliefhebbers open. Heb je nog zin om een paar spannende potjes te fluiten dit seizoen sla dan nu je slag en kies er een of meer uit het onderstaande lijstje!

Lees verder

Inleveren Sponsorkleding

Sponsoring Nieuws afbeelding

12-5 Graag ontvangen wij de sponsorkleding van dit seizoen na de laatste wedstrijd compleet (van het gehele team), gewassen (en met lege zakken ..) en heel, weer retour.
Zaterdag 10 juni 10:00 - 12:00 uur en Woensdag 14 juni 15:00 - 16:00 uur zijn wij op de club aanwezig om de kleding in ontvangst te nemen.
 
De Sponsorcommissie

Lees verder

Win unieke Tikkiesticks voor jouw team!

Sponsoring Nieuws afbeelding

27-4 Opgelet: Jorrit Croon heeft de jacht op de Tikkiesticks geopend! Hij heeft op 5 bijzondere plaatsen in Nederland hockeysticks achtergelaten. Volg Tikkie ( www.facebook.com/TikkieApp ) de komende weken en krijg hints over de locaties van de sticks.

Lees verder

Opknapbeurt Parkeerterrein

Accommodatie Nieuws afbeelding

20-3 Het "oude” parkeerterrein bij de Almeerse op Sportpark KleinBrandt wordt opgeknapt. De werkzaamheden starten vandaag, maandag 20 maart. De huidige vakken worden verbreedt tot 2,50 mtr; de kopse kanten aan de kant van de Muziekdreef worden aangepast waardoor er extra ruimte ontstaat en er komt 1 extra minder-valide plek bij. Dit alles zal in 6 fasen gedaan worden, waarbij rekening wordt

Lees verder

Update Inloopspreekuur Medicort Fysiotherapie

Medische Commissie Nieuws afbeelding

17-2 Alle leden van Almeerse Hockeyclub kunnen gebruik maken van een gratis inloopspreekuur fysiotherapie van Medicort. Het inloopspreekuur van hedenavond vindt niet plaats in De Pellikaan maar op de club. Tijdens de voorjaarsvakantie wordt er geen spreekuur gehouden. Vanaf 27 februari start het inloopspreekuur weer in het clubhuis en wel op de volgende tijden:

Lees verder

Instagram

Twitter