header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Dankwoord 'De Almeerse HC strikt paars tegen kanker'

Nieuws Nieuws afbeelding

22-11  
Wauw! Wat hebben de leden van de Almeerse massaal meegedaan aan de actie 'Almere strikt paars'. De organisator is onder de indruk en wil iedereen graag bedanken via onderstaand bericht:

Lees verder

Vrijdag 1 december: Sinterklaas komt naar Almeerse

Evenementen Nieuws afbeelding

20-11 Vrijdag 1 december  17.30-18.30 komt de Sint langs in ons Clubhuis Speciaal voor de jongens en meisjes in de leeftijd van de  E6-tallen , F-lijn, V-lijn en Kabouters  houden we een feestje met limonade en pepernoten.
Als er hard gezongen wordt , heeft de Sint misschien ook dit jaar weer een cadeautje. Jij komt toch ook met je team?


Lees verder

Winst voor Heren 1 & Dames 1 !!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

19-11 Heren 1 en Dames 1 hebben dit weekend goede zaken gedaan. H1 won thuis met 4-2 van Pinoké dankzij 4!! treffers van Stijn Jolie en D1 won met 0-2 uit tegen Ring Pass dankzij goals van Lisanne Segers en JoĆ«lle Angel.

Lees verder

Gespeeld? Laat ons de uitslag weten!

Nieuws

18-11 Uit of thuis? 
Geef ons de uitslag door. Heb je een leuke foto of video; stuur het door naar [email protected]

Lees verder

MA2 trots op prachtige sponsor kleding!

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

13-11 MA2 heeft een enthousiaste sponsor gevonden voor maar liefst trainingspakken en een nieuw wedstrijdshirt!


Lees verder

Super Saturday voor de MC2

Junioren Nieuws afbeelding

13-11 De Meisjes C2 beleefde zaterdag een bijzonder programma. Natuurlijk begon deze met het strikken van de paarse veters voor de Samenloop voor Hoop van het KWF Kankerfonds. Aansluitend speelde zij een super spannende wedstrijd tegen de MC1 van Leusden welke resulteerde in een mooie 2-2 eindstand. Het bijzondere hierbij was dat deze werd bijgewoond door Floor Kroon en Karim Fontoge, de sponsoren

Lees verder

Nieuwe Sponsor voor MC1!

Junioren Nieuws afbeelding

7-11MC1 is de tweede helft van de competitie goed begonnen. Behalve een overwinning op Eemvallei (4-1), speelden de speelsters afgelopen zaterdag voor het eerst in hun gesponsorde shirts en pakken. Eega Groep, experts in mens en werk, begeleidt jongeren, met een afstand tot de arbeidsmarkt, naar werk. 'We zijn bezig met talentontwikkeling en dat sluit goed aan bij het sponsoren van een sportteam

Lees verder

J8E1 2e op Beukennootjestoernooi!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

16-10 Zaterdag 14 oktober jl. speelden J8E1 op het zonnige en sterk bezette Beukennootjestoernooi op Oranje-Rood in Eindhoven. J8E1 was samen met Rosmalen J8E1, Den Bosch J8E1 en Oranje-Rood J8E1 in de sterkste poule ingedeeld. De eerste wedstrijd tegen Rosmalen ging nipt verloren met 3-2. Tegen Den Bosch en Oranje-Rood werd gewonnen met respectievelijk 2-1 en 2-0. Met een mooie 2e plek werd het

Lees verder

MC7 Bowlt er lekker op los!!

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

15-10 MC7 heeft zaterdagavond de voorcompetitie afgesloten met het eerste teamuitje van het seizoen. Tussen alle strikes en spares door was er op Bowlingbaan Almere Buiten ook tijd ingeruimd voor een gezonde maaltijd (patat) en teamreflectie :)  

Lees verder

JD1 & MD1 strak in pak!

Jeugd D Nieuws afbeelding

13-10De JD1 en de MD1 hebben vrijdagavond met trots hun nieuwe Indian Maharadja trainingspakken en thuisshirt ontvangen. Dit alles is te danken aan onze trouwe sponsor Noverraz orthodontie, al 10 jaar de sponsor van de JD1 en MD1. 


Lees verder

Oranje nieuws

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

8-10 Anna de Geus, speelster van Dames1, mag selectie doen voor Jong Oranje.  
Wij  wensen Anna heel veel succes en plezier tijdens de trainingen.

Lees verder

Almeerse introduceert De Fluitbonus!!

Arbitrage Nieuws afbeelding

6-9 Zoals jullie natuurlijk nog weten is elke Almeerse hockeyer vanaf 1e jaar B, met uitzondering van recreanten en trimmers, verplicht om een scheidsrechterkaart te hebben. Vanaf 2e jaar B moet je dan elk seizoen minimaal 6 wedstrijden fluiten waarvan minimaal 3 voor de winterstop.     Nieuw dit jaar is dat als je jezelf inplant voor 2 fluitbeurten je van ons 1 fluitbeurt

Lees verder

Stilte, Examens !!

Arbitrage Nieuws afbeelding

7-11Ruim 70 leden zijn deze week opgegaan voor het scheidsrechters examen. Volle bak dus in het clubhuis. Voor alle geslaagden....Proficiat!!

Lees verder

Onderscheiding Jonas en Terrance

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

1-11 Afgelopen dinsdag zijn Jonas de Geus, Terrance Pieters en Desiree van Lunteren gehuldigd voor hun Europese prestaties van afgelopen zomer. Als Almeerse topsporters won Jonas de Europese titel met het Oranje Hockey team, leverde Terrance dezelfde prestatie met Jong Oranje en sleepte Desiree de Europese titel in de wacht als speelster van het Oranje Dames Voetbalteam. 

Lees verder

Ben jij al klaar voor het zaalseizoen?

Sponsoring Nieuws afbeelding

25-10 Heb je nog een stick en een handschoen nodig? Kijk dan naar de leden aanbieding van Sport2000 ism Indian Maharadja:  
Junior of Senior Indian Maharadja graphite stick  +  Indian Maharadja indoor handschoen  = € 50,-


Lees verder

De Ceesars - Wa's dat dan?

Evenementen

16-10 https://youtu.be/2Aq0igr7WbM

Lees verder

Commissies zijn op zoek naar jou!!!

Nieuws Nieuws afbeelding

10-10 "Don't ask what the Almeerse can do for you, but what you can do for the Almeerse".
Vele handen maken licht werk. Op een actieve sportvereniging als de Almeerse is een groot aantal vrijwilligers nodig, in één van de vele commissies of in een rol rondom een team. Zonder de inzet van ouders, verzorgers, spelers en anderen kunnen wij als hockeyclub niet bestaan.

Lees verder

Bekijk jouw favoriete wedstrijd!

Nieuws Nieuws afbeelding

21-9 Echte supporters staan natuurlijk langs de lijn. Maar het kan best een keer voorkomen dat je niet naar de Almeerse kunt komen, om te kijken naar de wedstrijd van jouw favoriete team. Tot nu!

Matchday.tv heeft een app waar je de wedstrijden op je mobiel kunt volgen. Download de app en zoek je team op.Lees verder

Uitreiking Koninklijke onderscheiding Alex Verga

Algemeen Nieuws afbeelding

10-9 De Almeerse is vereerd om mee te delen dat Wethouder Rene Peeters van de gemeente Almere op zondag 10 september 2017 een Koninklijke onderscheiding heeft uitgereikt aan Alex Verga. Verga is aan het einde van het hockeyseizoen 2016 -2017 teruggetreden als trainer/coach van Heren 1 en zondag onder grote belangstelling gehuldigd.

Lees verder

Ode aan de Almeerse HC!!

Nieuws

4-9 "Ooit zal ik nog eens een ode aan de Almeerse HC componeren", zei componist en producer Ruud Jan Bos een aantal jaren geleden toe zijn zoon Leander nog bij ons hockeyde. In maart van dit jaar ontvingen wij tot onze grote verrassing de eerst demo van Ruud-Jan. Eind juni is de Ode aan de Almeerse HC, ingezongen door Almeerse singer-songwriter Kasper Burger en voorzien van prachtig

Lees verder

Almeerse stelt Mark Borgers aan als Algemeen Manager

Algemeen Nieuws afbeelding

25-8 Om de ambities van de Almeerse kracht bij te zetten, is besloten een Algemeen Manager aan te stellen. Het bestuur verwacht met de komst van Mark Borgers de club verder te professionaliseren. Het bestuur is met Mark een contract overeengekomen voor een periode van twee jaar.Lees verder

Heren I

HC Bloemendaal - Heren I
Datum zondag 4-3 Spelen n.n.b.

Dames I

HV Victoria - Dames I
Datum zondag 26-11 Spelen 12:45

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Tuinkruidenpad 4,
Sportpark KleinBrandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A