header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club.

De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als qua prestaties. De club telt circa 1450 leden en behoort hiermee tot de grootste sportverenigingen van Almere. We streven naar een succesvolle combinatie van top-, prestatie- en breedtesport. Wekelijks trainen en spelen 14 seniorenteams en 93 jeugdteams op de Almeerse velden.

De prestaties van onze teams spreken voor zich de laatste jaren. De club gaat uit van eigen kracht en leidt onze spelers zelf op. Door te investeren in de kwaliteit van onze trainers en begeleiders, de bijdrage van de vele vrijwilligers en ouders en een fantastische accommodatie met vier watervelden en drie zandvelden is de Almeerse een unieke plek in onze jonge stad om met plezier te hockeyen.

De Almeerse is een club voor iedereen. Voor topsporters, prestatie spelers en breedte sporters. Ons uitgangspunt is hockey, waarbij iedereen kan presteren op zijn of haar niveau.

Met uw lidmaatschap bent u lid van dé hockeyfamilie van Almere, dat gaat verder dan alleen trainen of een wedstrijd spelen. De sociale factor is voor ons belangrijk, op het veld en er naast. Sportiviteit, prestatie, betrokkenheid en openheid gaan bij de Almeerse hand in hand. Zij tekenen de sfeer op onze club. Onze kernwaarden zijn vastgelegd in onze gedragscode: Ambitieus, Bewust en Integer.

We wensen u veel hockeyplezier op de Almeerse!

Namens alle leden en vrijwilligers,

Rob Bakker
Voorzitter Almeerse Hockey Club