header foto header foto header foto header foto
 

Het HGW thema is bekend...

HGW Nieuws afbeelding

19-6447 deelnemers, 83 Bordo’s, 18 Hulp Bordo’s , 183 vrijwilligers, 6 EHBO’s en 12 koks aan gestuurd door 9 Team leden gaan er weer wat van maken:  Magically


Het HGW Team: Judith Appelman, Boudewijn Hoeneveld, Diana Wolf, Sandra de Vries, Eric van Herpt, Alexandra Ochsendorf, Madelon van der Grijn, Michel van Dijkhuizen en Arjan Jolie

Lees verder

Emma Stam

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

18-6
Waar kennen we je van op de Almeerse?
Ik ben al 7 jaar keepster op de Almeerse, op dit moment speel ik in meisjes A2. En daarnaast geef ik elke dinsdag keeperstraining aan de jongere keepers.
Wat doe je in het dagelijks leven?

Lees verder

Jos Stam

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

16-6
Waar kennen we je van op de Almeerse?
Door de week ben ik samen met Barbara vooral rijouder van Emma (keeper MA2), Sarah (MB1) en Jasper (JC2). Op zaterdag proberen we natuurlijk zoveel mogelijk wedstrijden van ze te zien en op zondag gaan we vaak kijken bij dames 1 en heren 1.
Wat doe je in het dagelijks leven?

Lees verder

Renate van Bruggen

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

16-6
Waar kennen we je van op de Almeerse?
Ik ben helemaal niet bekend hoor, al loop ik wel al wat jaartjes rond. Ik ben moeder van Sharon (MA2) en Kyan (JD3). Tijdens het jaarlijks Piratenweekend herkennen jullie mij wellicht als Stien en mijn vechtgenoot als Jek Sperro.
Wat doe je zelf in het dagelijks leven?

Lees verder

Harm Schoemaker nieuwe trainer/coach Dames 1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

16-6 Harm Schoemaker wordt volgend seizoen trainer van de vrouwenploeg van de Almeerse Hockey Club. Hij volgt Jamie Kroukamp op. 
De vrouwenploeg is dit seizoen gedegradeerd van de promotie- naar de overgangsklasse.

Lees verder

HGW14 - Er zijn nog extra vrijwilligers nodig.

HGW

12-6 Het Grote Weekend zou geen groot succes zijn zonder de inzet van vrijwilligers. Wilt u mee werken aan het grootste event van Almeerse?
Meldt u dan snel aan!
Wij zoeken nog vrijwilligers voor de "bewaking-terrein en Infopost" op zaterdag en zondag overdag.
En.... bij minimaal 2 diensten kunt u uw barborg terug verdienen.

Lees verder

MC6 Kampioen

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

11-6 Vandaag om 12.30 uur trotseerden de nummers 1 en 2,  Spitsbergen MC3 respectievelijk Almeerse MC6, de harde wind en speelden in Veenendaal om het kampioenschap.  
Spitsbergen met 1 punt meer, had voldoende aan een gelijkspel en dus was het voor de Almeerse meiden erop of eronder.  

Lees verder

Bedankt vrijwilligers!

Vrijwilligers Nieuws afbeelding

10-6 Zaterdag 15 juni bedanken we onze vrijwilligers. Door hun inzet als vrijwilliger kunnen we terugkijken op een mooi hockeyseizoen. LCO’s, trainers, begeleiders, commissieleden en andere vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat ook dit jaar de Almeerse draaide. Tussen 14:00 – 15:00 toosten we op een mooi hockeyseizoen met heerlijke pinchos. Vrijwilligers meld je vandaag nog aan door in te

Lees verder

H2 Kampioen!!

Senioren Nieuws afbeelding

3-6Heren 2 is op de laatste speeldag toch nog kampioen geworden in de Reserve Overgangsklasse en promoveert daarmee naar de Reserve Hoofdklasse. Koploper Pinoke H5 verslikte zich namelijk onverwacht in Myra H2 en onze mannen deden wat ze moesten doen, uit met 0-2 winnen van Pinoke H4. Gefeliciteerd Mannen!!!

Lees verder

MC5 Kampioen en Breedteteam van het Jaar!!

Junioren Nieuws afbeelding

27-5MC5 is afgelopen zaterdag kampioen geworden zonder puntenverlies en een doelsaldo van +35. Zaterdag werd met 7-1 gewonnen van Voordaan. En als klap op de vuurpijl mochten de jonge dames zaterdagavond een Ceesar in ontvangst nemen voor het beste breedteteam van seizoen 2018/2019. Het was kortom een lekker seizoen voor MC5!! Gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

Dreamteam MB4 is (alweer) Kampioen!

Junioren Nieuws afbeelding

25-5 De dubbel is binnen. En het seizoen is nog niet afgelopen. Tijdens de zaalcompetitie maar één keer gelijk gespeeld. De veldcompetitie lijkt een copy van de zaal. Er waren in beide competities maar twee echte concurrenten en deze hadden geen antwoord op het spel van MB4.

Lees verder

Ally in de Breedte: MC5 Training van D1

Junioren Nieuws afbeelding

24-5MC5 heeft deze week training gehad van een aantal spelers van Dames 1, dit in het kader van Ally in de Breedte. Het zal zaterdag dus wel goed komen in de kampioenswedstrijd. Met 6 punten voorsprong, nog 2 wedstrijden te gaan en een doelsaldo van +21 t.o.v. de nummer 2, heeft MC5 weinig te vrezen. Ik zeg alvast: Gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

Vacature HTML/CSS/ASP programmeur voor de sport uur bij LISA

Sponsoring Nieuws afbeelding

18-6 LISA, sponsor van de Almeerse, is op zoek naar een HTML/CSS/ASP liefhebber en/of programmeur, die stage wilt lopen of komen werken in een bijzondere werkomgeving op een paar minuten lopen van het station Almere Centrum. 
Je bouwt websites, denkt mee over design en helpt onze klanten (voornamelijk hockeyclubs).

Lees verder

Bijzondere ALV 10 juli 2019

Bestuur

14-6 Bijzondere ALV woensdag 10 juli 2019
De bijzondere ALV staat gepland op woensdag 10 juli 2019 van 20:00 tot 21:00 uur in het clubhuis van de Almeerse.
Op de agenda staan:
Het voorstellen van de nieuwe bestuursleden Contributievoorstel Vrijwilligersborg Begroting Namens het bestuur; Wibo, Robert, Natasja, Sebastiaan, Vivian, Joris en Colinda

Lees verder

Annulering 6x6 toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

3-6Helaas moeten we iedereen mededelen dat we voor het 6x6 toernooi niet voldoende inschrijvingen hebben mogen ontvangen om er voor iedereen een topdag van te kunnen maken.

Dit heeft ons doen besluiten om het toernooi op deze datum en in deze vorm uit de agenda te halen. Uiteraard zullen de reeds betaalde inschrijfgelden worden geretourneerd.


Lees verder

MD2 Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

31-5 Na een 6-1 overwinning zaterdag op de nummer 2, zijn de meiden van de MD2 met nog 1 wedstrijd te spelen kampioen geworden. Een mooie afsluiting van het seizoen!  gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

Interviews

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

30-5Altijd al benieuw geweest naar het verhaal achter (on)bekende gezichten op de Almeerse?
In het kader van het 40jarig jubileum van de Almeerse zijn er tientallen leden en/of vrijwilligers van de Almeerse geïnterviewd .
Klik hier op lees verder

Lees verder

Winnaars Ceesars 2018-2019

Nieuws Nieuws afbeelding

26-5 De winnaars Ceescars 2018-2019

Zaterdagavond 25 mei zijn de jaarlijkse Ceesars weer uitgereikt. Van winnaar van de zilveren fluit tot talent van het jaar. Het was weer een fantastische avond met een nieuw boegbeeld van Almere: Arnout Gelsing. Ook werd Madelon van de Grijn verrast met de uitreiking van de Kameel.
De overige winnaars zijn:

Lees verder

Kick Off Toptoernooi A/B

Tophockey Junioren Nieuws afbeelding

16-5 Kick Off Toptoernooi 24 augustus
Op 24 augustus organiseert de Almeerse voor de tweede maal het succesvolle Kick Off Toptoernooi A/B. Voor de JA1, MA1, JB1 en MB1 is dit een vast onderdeel van de voorbereidingsweken voorafgaand aan het seizoen. Er worden maar een paar voorbereidingstoernooien op dit niveau georganiseerd en de Almeerse hoopt op termijn de naam te veroveren van

Lees verder

ALMEERSE TV

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

13-5 // Alle samenvattingen en interviews van de hoofdklassewedstrijden van Heren 1 vind je hier.

Lees verder

Almeerse Hockey Club en Rijschool LEMAX

Sponsoring Nieuws afbeelding

2-5Rijschool LEMAX is de nieuwe rijschool van Almere en de Almeerse Hockey Club. Afgelopen weekend heeft Eric Veenhuis, als nieuwe sponsor van Almeerse een sponsordoek opgehangen op de club. "Ik ben blij om als rijschool LEMAX de club te sponsoren” zegt Veenhuis. Hij verteld zelf al meer dan 15 jaar in Almere als vrijwilliger in de jeugdsport bezig te zijn en het was een logisch gevolg om dit voort

Lees verder