header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Bitjes happen

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-2 Bij de Almeerse is er weer de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer of je huidige bitje aan te laten passen indien nodig.  SPTL gebitsbeschermers en het team van Noverraz zijn aanwezig van 17.30-20.30 uur in ons clubhuis. Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent, uw aanmelding is reeds uitgeprint en

Lees verder

Verenigen doen we samen

Algemeen Nieuws afbeelding

14-2 Op maandag 5 februari hadden we met alle vrijwilligers uit de diverse commissies weer een Groot Commissie Overleg (GCO). Fantastisch om te zien hoeveel mensen zich inzetten en verenigen om samen deze buitengewoon gave club draaiende te houden! Zonder vrijwilligers geen vereniging.  

Lees verder

Het Selectiedocument

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

14-2De Almeerse Hockeyclub wil voor elk lid een omgeving bieden waarin het op zijn/haar niveau kan hockeyen en waarbij hij/zij zich verder kan ontwikkelen als sporter en als persoon. Het Selectiedocument beschrijft hoe we bij de Almeerse Hockeyclub daar invulling aan geven. Dit document is te vinden achter de login bij Club > Documenten > CHZ & trainingen.

Lees verder

Basiscursus 'training geven' en 'coachen'

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

8-2 Goede trainers geven goede training en goede  training is belangrijk . De afgelopen weken hebben we de basiscursus 'training geven' gegeven . 24 ouders/ spelers/ trainers hebben deze cursus met succes gevolgd en ontvangen binnenkort hun KNHB certificaat voor basis cursus training geven. 
Komende 2 weken komt het coachen aan bod. 

Lees verder

Toernooien bij de Almeerse

Toernooien Nieuws afbeelding

31-1 De toernooicommissie is de afgelopen maanden druk geweest met het plannen van maar liefst 11 toernooien in 2018!   In de bijlage staan alle toernooien omschreven.


De toernooien staan ook op  https://hockey.nl/clubs/ toernooien/  en in de app. van de Almeerse/meer/Toernooien.Lees verder

Heren 1 doet goede zaken

Heren1/Dames1

22-1Ondanks het vertrek van 'the golden boys' naar down under (trainingsstage Oranje), presteert Heren 1 volgens schema. Amsterdam is oppermachtig in de zaal, maar zij hadden desondanks (weer) moeite met Almeerse Heren 1. De tweede treffer liet lang op zich wachten (27st minuut), waarna 'de poet' snel was verdeeld (4-1).


Lees verder

Nieuw Bestuurslid Commercie

Algemeen Nieuws afbeelding

18-1 Wibo van der Meulen Kunee is toegetreden tot het bestuur als commercieel bestuurslid. Het bestuur heet Wibo van harte welkom. In de eerstvolgende ALV volgt de formele voordracht. Wibo stelt zich even voor:

Lees verder

Buffelen en slopen

Jeugd D Nieuws afbeelding

14-1 MD2 had vanochtend een super teambuilding activiteit:

Een rugbyclinic van topspeler Barry Vliek en zijn vriendin Caren. 1,5 uur "buffelen en slopen" in de kou, MD2 stoomt zich alvast klaar voor de tweede helft van de competitie. 

Toppers hoor!
 
     

Lees verder

MC1 haalt tweede prijs op Mercian!

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

28-12 De meiden van de MC1 zijn tweede geworden op het Mercian-toernooi! 
In de poulefase, met Den Bosch en Wageningen, werden ze heel knap eerste. De spannende halve finale tegen Kampong wonnen ze met 3-2. Waarna de finale tegen Hurley volgde, dat te sterk bleek. 
Een hele mooie 2e plek waar de meiden erg trots op zijn! 

Lees verder

JC4’s teamspirit

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

18-12 Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Dat is de spirit van de JC4. Als herfstkampioen de zaal in.

Lees verder

Super Saturday voor de MC2

Junioren Nieuws afbeelding

13-11 De Meisjes C2 beleefde zaterdag een bijzonder programma. Natuurlijk begon deze met het strikken van de paarse veters voor de Samenloop voor Hoop van het KWF Kankerfonds. Aansluitend speelde zij een super spannende wedstrijd tegen de MC1 van Leusden welke resulteerde in een mooie 2-2 eindstand. Het bijzondere hierbij was dat deze werd bijgewoond door Floor Kroon en Karim Fontoge, de sponsoren

Lees verder

MD5 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

19-2Zondagochtend 9:00....de zenuwen gieren door de lichamen. Er hoeft maar 1 van de 2 wedstrijden gelijk te worden gespeeld en dan...zaalkampioen. Het lijkt makkelijk, maar het moest wel worden gedaan. En... het werd gedaan! De dames besloten het al in de eerste wedstrijd tegen Buitenhout en daarna nog een overwinning op Lelystad. KAMPIOEN!!!

Lees verder

MD6 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

19-2 MD6 is afgelopen weekend zaalkampioen geworden!  De eerste wedstrijd tegen laren werd verloren en daarom hing alles af van de wedstrijd tegen de nummer 2, Gooische. Die wedstrijd werd gewonnen met een verpletterende 4-1. Gefeliciteerd meiden !!

Lees verder

MB2 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

19-2Met veel passie en plezier hebben de meiden B2 zich naar het kampioenschap gehockeyd. In de laatste wedstrijd tegen Dorsteti hebben ze de winst binnen gehaald. Coach Valentina bedankt!

Lees verder

MC23 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

15-2Afgelopen weekend moesten de meiden van de C2/3 aan de bak. Met een overwinning en gelijkspel zouden zij niet meer ingehaald kunnen worden. Alle kampioensvoorbereidingen waren al getroffen en de meiden hebben dit waar gemaakt. Twee overwinningen om het seizoen mee af te sluiten, geweldig! Met nog 1 speelronde te gaan zijn de meiden van MC23 niet meer in te halen en dus kampioen !!

Lees verder

MC3 Zaalkampioen !!

Junioren Nieuws afbeelding

15-2In afwachting wat concurrent Hilversum in de ochtend had gedaan, deze uitslagen werden blijkbaar goed geheim gehouden, moest er afgelopen weekend twee keer gewonnen worden door MC3 om zonder problemen kampioen te worden. De druk rustte zwaar op de schouders van de meiden, er moest geknokt worden om elke bal. Twee sterke tegenstanders zorgde ervoor dat er twee keer gelijk werd gespeeld.

Lees verder

MC4 zaalkampioen

Website Nieuws afbeelding

5-2MC4 moet nog 2 wedstrijden spelen in de zaal volgende week maar zijn al niet meer in te halen. Met overtuigende resultaten zijn de meiden zaalkampioen geworden! Van harte gefeliciteerd team, coach en begeleiding, een fantastisch resultaat.

Lees verder

G-Hockey zoekt enthousiaste trainer(s)!

G-Hockey Nieuws afbeelding

29-1  
Onze gemotiveerde groep G- spelers zijn met spoed op zoek naar 1 of 2 extra trainer(s). Onze spelersgroep bestaat op dit moment uit 26 spelers variërend in de leeftijd van 7- 30 jaar oud. We hebben verschillende groepen:  G1, deze groep speelt landelijk;  8-tal competitie;  G2, deze groep speelt in de regio, 6-tal competitie;  Ook

Lees verder

Almeerse Grote Winnaar op Sportgala!

Nieuws Nieuws afbeelding

18-1Op het SNS Sportgala is de Almeerse Hockey Club flink in de prijzen gevallen. Tijdens dit gala wordt de sportman, sportvrouw, sportploeg, Paralympische sporter, coach en het sporttalent van 2017 gekozen. Heren 1 is woensdagavond uitgeroepen tot Almeerse sportploeg van het jaar. Alex Verga won de prijs voor beste sportcoach en Heren 1 speler Jonas de Geus werd verkozen tot beste sportman. 

Lees verder

Oranje Zaal Hockey weer naar hoogste niveau

Algemeen Nieuws afbeelding

14-1 Daan(tje) Dekker (H1) promoveert met Oranje Zaal naar hoogste mondiale zaalhockey toernooi.  De Oranje Heren Zaal speelden afgelopen weekend in Alanya, Turkije, het EK voor B-landen. De nummers één en twee promoveren naar de A-groep;

Oranje heeft alle groepswedstrijden en de finale gewonnen en daarmee de promotie naar A-poule gerealiseerd.  


Lees verder

Almeerse schittert op D-toernooi!

Jeugd D

2-1 Op 2 januari werd traditie getrouw het D-zaaltoernooi in Sporthallen Zuid gehouden. Almeerse had met 3 teams ingeschreven...En wat een resultaat! 
Een finale Almeerse jongens D1 tegen Schaerweijde JD12 werd  helaas verloren, maar wel hebben de jongens goed hockey laten zien. 

Lees verder

MC3 duikt sportschool in

Junioren Nieuws afbeelding

11-12 Ook voor de meiden van de MC3 is het zaalseizoen begonnen. Dit terwijl ze nog één veldwedstrijd moeten inhalen tegen koploper Voordaan. Deze meiden laten geen kans onbenut om alles uit zichzelf te halen. Dit zag de huidige kledingsponsor PDX Services al in, maar ook sportschool Actifit wilde hier graag hun steentje aan bijdragen. Om fit de zaal in te gaan en er nog fitter

Lees verder

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse JA1 - !Oefenwedstrijd Amsterdam JA1
Datum zaterdag 24-2 Spelen 14:15

Heren I

V.M.H.C. CARTOUCHE - Heren I
Datum zondag 25-2 Spelen 14:45

Dames I

Dames I - HCQZ
Datum zondag 25-2 Spelen 12:45

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Tuinkruidenpad 4,
Sportpark KleinBrandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A