header foto header foto header foto header foto
 

Voorbereiding 6x6 Ultimate Edition in volle gang

Toernooien Nieuws afbeelding

25-4 Onder het vorige bestuur kreeg de toernooicommissie de vraag of zij een event konden organiseren vanwege het 40-jarig bestaan van de Almeerse in 2019. Uitgangspunt was hierbij dat het iets zou zijn voor alle leden van de Almeerse. Op basis van deze gedachte is de 6x6 ultimate edition ontwikkeld.

Lees verder

Hemeltaart Toernooi strooomt vol

Toernooien Nieuws afbeelding

24-4 Op donderdag 30 mei wordt ons traditionele Hemeltaart Toernooi weer gespeeld.
Een gezellig familie toernooi waarbij familieleden, vrienden en bekenden in één team zitten. Enkel verbeteringen ten opzichte van afgelopen jaar zijn o.a. de keuze voor 8 tegen 8 op halve velden voor de familieteams en natuurlijk de afsluiting met een gemeenschappelijke

Lees verder

Girlsonly Toernooi groot succes

Toernooien Nieuws afbeelding

19-4 Op Goede Vrijdag werd op de Almeerse het Girlsonly Toernooi gespeeld. Meer dan 200 meisjes uit de breedtelijn D en C speelden in 4 poules om de prijzen. Bijna alle teams hadden zich geheel in de stijl van het toernooi gekleed. Uiteraard voerde de kleur roze de boventoon.

Lees verder

Terrance en Jonas bezig aan laatste seizoen voor de Almeerse!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

19-4 Terrance Pieters en Jonas de Geus hebben besloten volgend seizoen niet meer uit te komen voor de Almeerse Hockeyclub. Beiden hebben de hele jeugdopleiding bij Almeerse doorlopen en waren al op jonge leeftijd een vaste waarde bij Heren 1, het team waarmee zij zijn gepromoveerd naar de Hoofdklasse. Daarnaast hebben beide spelers in diverse Nederlandse nationale jeugd elftallen gespeeld, met als

Lees verder

3-Daags hockeykamp in de Meivakantie!

Evenementen Nieuws afbeelding

19-4 In de meivakantie,  van woensdag 1 mei t/m vrijdag 3 mei, vindt op Almeerse het sport & spel kamp plaats. Het sport en spel kamp is een 3-daags festijn waarbij hockey en plezier in bewegen centraal staat. Dit is dus prima te combineren met het fijne vakantiegevoel! 

Lees verder

activiteiten in meivakantie: genoeg te doen op onze club!

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

19-4Geen trainingen deze meivakantie maar genoeg te doen:
28 april : Supersunday: D1 12.45 tegen Rotterdam en 14.45 Heren 1 tegen Pinoke. Schreeuw de teams naar de overwinning! We zoeken nog kinderen voor line up heren 1: opgeven via: [email protected]

Lees verder

HGW14 - Aanmelden voor Vrijwilliger

HGW Nieuws afbeelding

19-4 Het Grote Weekend zou geen groot succes zijn zonder de inzet van vrijwilligers. Wilt u mee werken aan het grootste event van Almeerse?
Meldt u dan snel aan!

Hoe: via de Almeerse app
Voor aanmelden dient u lid te zijn, dan wel een kind te hebben dat lid is van de Almeerse. Bij het aanmelden heeft u namelijk uw eigen of zijn/haar lid nummer nodig.

Lees verder

MC3 in de prijzen bij Almeerse Girlsonly Toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

19-4Tijdens een zonovergoten Girlsonly Toernooi streden meer dan 200 meisjes D/C in 4 verschillende poules om de prijzen. Uiteindelijk ging de Almeerse MC3 er vandoor met de 1e prijs in hun poule, alsmede de Mega Girlsonly Trofee.

Lees verder

JA1 Kampioen en door naar Finaledag Super A!!

Junioren Nieuws afbeelding

16-4Met nog een paar wedstrijden te spelen is JA1 afgelopen zaterdag al kampioen geworden van Poule B in de Super A competitie. Op 1 juni gaat JA1 samen met de nummer 2 van poule B op de Finaledag Super A 2018/2019 in Barendrecht de strijd aan met de nummers 1 en 2 uit de andere 3 poules van de Super A competitie. Gefeliciteerd mannen, en veel succes!!

Lees verder

Informatie avond 5 mei

CHZ mededelingen Nieuws afbeelding

15-4 Op woensdag 17 april en op donderdag 25 april is er van 20 uur tot 21 uur een informatieavond over 5 mei. Omdat mogelijk niet iedereen kan op de 17e of de 25e houden we dezelfde informatieavond dus 2 keer. 
Voor lopers, ouders van lopers, mensen die willen helpen en andere geïnteresseerden!

Lees verder

Donderdag 30 mei a.s. - Hemeltaart Toernooi!!

Evenementen Nieuws afbeelding

11-4Op donderdag 30 mei wordt ons traditionele Hemeltaart Toernooi weer gespeeld.
Een gezellig familie toernooi waarbij familieleden, vrienden en bekenden in één team zitten. Alle informatie over dit toernooi vind je in de bijlage. Alle leden hebben een inschrijfformulier ontvangen via e-mail.

Lees verder

Loop je mee in de Nationale bevrijdingsvuurestafette?

Evenementen Nieuws afbeelding

3-4 De leden van de Almeerse krijgen de unieke kans om op 5 mei het vrijheidsvuur naar Almere te brengen en te overhandigen aan minister-president Mark Rutte voor de opening van het landelijke vrijheidsfestival in het centrum van Almere!

Lees verder

AHOI, piraten en dekzwabberrrrs !!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

26-3 Het piratenweekend voor de E-jeugd is weer aanstaande!!! De inschrijving opent 1 april.
Wanneer:  9 juni 14.00 t/m 10 juni 14.00 uur (Pinksteren)
Wat:   Piratenweekend 2019
Wie:   Alle jongens en meisjes E-jeugd

Lees verder

ALMEERSE TV

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

19-4 // Alle samenvattingen en interviews van de hoofdklassewedstrijden van Heren 1 vind je hier.

Lees verder

MC2 naar Finale NK beste 2e Teams

Junioren Nieuws afbeelding

15-4 In de voorronde van het NK beste 2e Teams, hebben de meiden van MC2 zich gekwalificeerd voor de finaledag, welke in juni wordt gespeeld in Rotterdam. Zij wisten zover te komen door zondagmiddag de beide wedstrijden tegen Nijmegen en Groningen in een drieluik te winnen.
Van harte gefeliciteerd meiden en veel succes in de finale!

Lees verder

Ally in de Breedte: MA4 Training van Heren 1

Junioren Nieuws afbeelding

11-4MA4 heeft afgelopen week training gehad van Heren 1 spelers Chuck Caupain en Timo Jonker. Dat was zweten!!

Lees verder

Vakjury Ceesars 2019

Evenementen Nieuws afbeelding

11-4Wie bepaalt nou wie er een CEESAR wint? Dit jaar is er wederom een echte vakjury opgericht. De jury is een mix tussen vrijwilligers en trainers die alle ins en outs van de vereniging kennen en daardoor ook perfect zijn voor deze belangrijke taak. Ben je nieuwsgierig geworden? In de bijlage vind je meer info over de juryleden van dit jaar.

Lees verder

In Memoriam

Algemeen

8-4 Q….

Recent bereikte ons het droevige bericht dat Quirino de Ruijter, onze vriend, poortenbouwer en erelid van Het Grote Weekend op 5 april is overleden.

Q, zo kenden wij hem, was vanaf HGW De LoveBoat in 2002 betrokken bij het ontwerpen en bouwen van de toegangspoort, negen HGW’s, bijna 17 jaar lang.


Lees verder

De Allybidon: Alle teams opgelet!!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

20-3 De tweede helft van het seizoen is weer begonnen en dat betekent dat er weer veel wedstrijden in de planning staan. Het zullen spannende zomerse wedstrijden worden, waarbij water drinken heel belangrijk is.

Lees verder

Almeerse Toernooien!!!

Toernooien Nieuws afbeelding

11-2 Ook dit jaar organiseert de Almeerse meerdere toernooien. Voor de diverse toernooien kun je je nog niet inschrijven, maar je kunt wel reeds de ruimte vrijhouden in je agenda. Tevens bestaat De Almeerse dit jaar 40 jaar en speciaal hiervoor organiseren wij het 6x6 Ultimate Edition Toernooi.
Alle toernooien staan reeds vermeld op

Lees verder

 
 

Heren I

Heren I - Pinoké
Datum zondag 28-4 Spelen 14:45

Dames I

Dames I - Hockey Club Rotterdam
Datum zondag 28-4 Spelen 12:45

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A