header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

ME2 speelt 1ste toernooi

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

18-4 De meiden van ME2 hebben hun eerste toernooi gespeeld, mhc Amstelveen. De teams waren aan elkaar gewaagd. Helaas raakte 1 speelsters van ME2 geblesseerd waardoor ze maar met 6 meiden waren en ze dus geen wissels hadden. 
Eind van de dag, na 6 wedstrijden gespeeld te hebben, waren ze behoorlijk uitgeblust.  De meiden hebben een TOP dag gehad!

Lees verder

Alex Verga assistent bondscoach Jonge Oranje Heren

Nieuws Nieuws afbeelding

9-4 Zij-aan-zij met Kim Lammers (200 interlands en 124 doelpunten) gaat Alex zich ontfermen over de selectie van Jong Oranje Heren. Tot voor kort was Alex Verga assistent bondscoach Jongens A.


Lees verder

Jonas de Geus mee naar WHL

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

5-4 Jonas de Geus is door bondscoach Max Caldas geselecteerd om met Oranje mee te gaan naar de derde ronde (halve finale) van de World Hockey League. De WHL is een mondiaal kwalificatietoernooi in aanloop naar de Olympische Zomerspelen en het wereldkampioenschap en wordt gespeeld over 4 rondes. Dit wordt tussen 15 en 25 juni gespeeld in Londen.


Lees verder

13e Editie HGW - Uitleg en Feiten

Evenementen

3-4 Het Grote Weekend komt er weer aan…de 13e editie…
Het Weekend begint op vrijdag 7 juli ca. 16.00 uur en eindigt op zondag 9 juli om ca. 17.00 uur op de Almeerse Hockey Club. Deelnemers ("spelende leden"), zijn de A,B,C,D jeugd en G-jeugd. De A,B en C jeugd wordt verwacht op vrijdag 7 juli tussen 16.00 en 18.00 uur. De D en G jeugd wordt verwacht op zaterdagmorgen 8 juli tussen

Lees verder

Geen punten voor Dames 1 en Heren 1

Heren1/Dames1

3-4 Dames 1 moest uit  in Tilburg spelen, tegen Were Di. Bij winst op de nummer zes van de overgangsklasse zou Dames 1 de zesde positie van Were Di overnemen. Maar de Brabanders waren grote delen van de wedstrijd beter. Er werd helaas verloren met 2-1 Kijk hier het verslag van Omroep Flevoland: 

Lees verder

Alex Verga stopt als Trainer/Coach Heren 1 Almeerse HC

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

30-3 Na vier jaar stopt Alex Verga aan het einde van het seizoen als trainer/coach Heren 1 van de Almeerse HC. Dit is conform de afspraken die bij zijn aanstelling toentertijd als trainer/coach van Heren 1 tussen Alex en het bestuur zijn gemaakt.


Lees verder

MF1 goed op dreef!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

25-3 Winnen is bij F'jes (nog) niet belangrijk.... maar wel heel leuk! De meiden hebben ook vandaag de winnende reeks voortgezet.
De meiden stonden om 9.00 uur klaar in  Leusden voor de wedstrijd tegen ook een MF1. Na een paar minuten was het al raak, 0-1, 0-2... Net voor de rust had keeper Renske een mooie trap tegen de bal waardoor we de nul konden vast houden!


Lees verder

Joep, de mascotte van JC5

Jeugd ABC Nieuws afbeelding

25-3 Dit is Joep en Joep is supporter van jongens C5. En dat is niet zonder reden, want JC5 is een super gemotiveerd en positief team, waar ruimte is om samen te groeien!
Mede door de aanwijzingen van coach Barry en de begeleiders Patricia en Saskia is er een super resultaat geboekt: JC5 wint met 7-0 van Utrechtse Rijnvliet.

Lees verder

Horizontale regen

Website Nieuws afbeelding

21-3 Maandagavond stond voor de trimmers de uitwedstrijd tegen Athena op de agenda. Maar wat neem je mee; hockeystick, bitje, duikbril of zwemvliezen?
De trimmers kregen een warm welkom, maar moesten er toen echt aan geloven... de regen in!

Lees verder

Positief coachen

Jeugd D Nieuws afbeelding

19-3 Doen de meiden het goed? Lonneke en Mayra, coaches MD4, zijn er duidelijk in. 
In de rust is dit het commentaar. En wat doen de meiden ermee? Die scoren na rust gewoon nog 4 doelpunten en winnen met 5-0 van Gooische MD7.

Lees verder

Nog 39 nodig !

Arbitrage Nieuws afbeelding

22-4 Nog maar een paar speelronden voor de boeg. En het overgrote deel van alle wedstrijden is al voorzien van scheidsrechters. Voor de rest van het seizoen zijn er nog een aantal uitdagende wedstrijden voor de echte fluitliefhebbers open. Heb je nog zin om een paar spannende potjes te fluiten dit seizoen sla dan nu je slag en kies er een of meer uit het onderstaande lijstje!

Lees verder

Opzeggen Lidmaatschap? - Vóór 1 mei!!

Algemeen

11-4 Leden die hun lidmaatschap willen beëindigen dienen dit vóór 1 mei aan de ledenadministratie door te geven door een mail te sturen naar [email protected] .   Als je na 1 mei opzegt dan geldt het navolgend sanctiebeleid (goedgekeurd door de ALV): opzeggen tussen 1 mei en 1 juni € 25,-  opzeggen tussen 1 juni en 1 juli € 50,- 

Lees verder

Vacature Bestuurslid / Penningmeester

Algemeen Nieuws afbeelding

10-4 Met ingang van 1 juli 2017 (seizoen 2017/2018) is de Almeerse Hockey Club op zoek naar een nieuwe penningmeester. Wij zoeken een pragmatische financial die goed tegenwicht kan bieden in het bestuur en het geen issue vindt om bij tijd en wijlen met de voeten in de "modder” te staan op financieel vlak. Als bestuurslid draag je ook bij aan de verdere ontwikkelingen van de club.

Lees verder

Acht-en-dertig nieuwe clubscheidsrechters!

Arbitrage

27-3Vanavond maar liefst 38 geslaagde clubscheidsrechters! Sandra, Marit, Anna Sofia, Fleur, Iris, Claudia, Merel, Toine, Anneroos, Pascal, Mina, Crista, Mirjam, Marijke, Bente, Eline, Karsten, Marit, Mart, Annabel, Jolijn, Mara, Femke, Boas, Sanne, Danique, Kaj, Solange, Lisa, Eva, Nienke, Lois, Samantha, Carmen, Donna, Barbara, Nynke, Hidde. Veteraan Pascal met 0, nada, geen enkele, fout! Hoe dan!?

Lees verder

COPY WANTED

Website Nieuws afbeelding

24-3 Heb jij een leuk verhaal, verslag, filmpje of foto's of wil iets gewoon kwijt... DAT KAN!   Stuur je copy (liefst met foto/video naar) [email protected]

Lees verder

Oproep Jeugdcommissie!!

Junioren Nieuws afbeelding

21-3 De mening van de jeugd telt! Daarom zoekt de Almeerse naar jeugdleden die deel willen uitmaken van de nieuwe Jeugdcommissie.
Beschik jij over:
•   Een gezonde dosis enthousiasme en betrokkenheid.
•   Een mening en durf jij deze te geven.
•   Een leeftijd van minimaal 14 jaar
dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder

Opknapbeurt Parkeerterrein

Accommodatie Nieuws afbeelding

20-3 Het "oude” parkeerterrein bij de Almeerse op Sportpark KleinBrandt wordt opgeknapt. De werkzaamheden starten vandaag, maandag 20 maart. De huidige vakken worden verbreedt tot 2,50 mtr; de kopse kanten aan de kant van de Muziekdreef worden aangepast waardoor er extra ruimte ontstaat en er komt 1 extra minder-valide plek bij. Dit alles zal in 6 fasen gedaan worden, waarbij rekening wordt

Lees verder

Bekijk jouw favoriete wedstrijd!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-3 Echte supporters staan natuurlijk langs de lijn. Maar het kan best een keer voorkomen dat je niet naar de Almeerse kunt komen, om te kijken naar de wedstrijd van jouw favoriete team. Tot nu!

Matchday.tv heeft een app waar je de wedstrijden op je mobiel kunt volgen. Download de app en zoek je team op.Lees verder

Update Nieuwe Kledingleverancier!!

Nieuws Nieuws afbeelding

3-3 Vanwege vragen over het vorig artikel over kleding onderstaand een verduidelijking.   Het contract met Donaci, onze huidige kledingleverancier, loopt deze zomer ten einde. Om de beste deal voor onze leden te realiseren, hebben we een pakket van eisen opgesteld waaraan zowel de nieuwe leverancier als ook de nieuwe kleding moet

Lees verder

17 geslaagde scheidsrechters!

Arbitrage

27-2Vanavond 17 diploma's, in de vorm van een kleurige fluit, kunnen uitdelen aan Fabienne Michel, Jannouk Velzeboer, Sven Zersch, Alex de Groot, Rebecca Voogd, Aman Ahmed, Peter Sitskoorn, Annemijn van Schaik, Eloine Kindt Prins, Hidde de Jong, Enzo Hoebers, Pascal Haygarth, Eline de Groot, Melany Beers, Rachel Groen, Anne-Jeanine Nijboer en Victor Evers!

Lees verder

Update Inloopspreekuur Medicort Fysiotherapie

Medische Commissie Nieuws afbeelding

17-2 Alle leden van Almeerse Hockeyclub kunnen gebruik maken van een gratis inloopspreekuur fysiotherapie van Medicort. Het inloopspreekuur van hedenavond vindt niet plaats in De Pellikaan maar op de club. Tijdens de voorjaarsvakantie wordt er geen spreekuur gehouden. Vanaf 27 februari start het inloopspreekuur weer in het clubhuis en wel op de volgende tijden:

Lees verder

Opleiding tot clubscheidsrechter dit seizoen

Arbitrage

13-11 Wie
Vanuit de hockeybond is het voor elk spelend lid verplicht gesteld om vanaf 2e jaars B je scheidsrechtersdimploma in bezit te hebben. De scheidsrechterscommissie stuurt persoonlijke uitnodigingen naar alle leden vanaf 2e jaars C, maar ook 1e jaars C en D jeugd zijn van harte welkom voor de cursus en examen.


Hoe

Lees verder

Heren I

HC Tilburg - Heren I
Datum zondag 30-4 Spelen 14:45

Dames I

Dames I - Schaerweijde
Datum zondag 30-4 Spelen 12:45

Instagram

Twitter