header foto header foto header foto header foto
 

Ally in de Breedte: MB5 Supercoach!

Junioren Nieuws afbeelding

19-11Heren 1 speler Justin Klop was afgelopen zaterdag de Supercoach van MB5. Na de voorbespreking was er onder leiding van Justin een warming up in Heren 1 stijl. De wedstrijd tegen Schaerweijde MB5 werd mede dankzij de tips en aanwijzingen van Justin met 1-0 gewonnen.

Lees verder

Kerstbuffet op de Club!!

Evenementen Nieuws afbeelding

16-11Kom met je team (en ouders) gezellig deelnemen aan het Kerstbuffet, bestaande uit voor- en hoofdgerechten en dessert.
- vrijdag 7 december nog plaats voor 1 team
- maandag 10 december
- indien bovengenoemde data vol zitten, dan dinsdag 11 dec en woensdag 12 dec als optie

Geef je daarom snel op via de mail: [email protected]

Lees verder

Ally in de Breedte: Speltactieksessie JD4

Junioren Nieuws afbeelding

16-11Deze week was het de beurt aan JD4 voor een tactische spelsessie van Dames 1. Theorie en praktijk in 1 trainingssessie. Helemaal Top!

Lees verder

Ledenactie: Voor 5 euro naar Almere City!!

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-11 Altijd al eens een wedstrijd van Almere City willen bijwonen? Dit is je kans. Leden van de Almeerse betalen vrijdag 23 november slechts 5 euro per kaartje. Almere City speelt die avond tegen FC Dordrecht, de wedstrijd start om 20:00 uur.

Lees verder

Jeroen geeft Maartje Paumen van Katoen!!

Nieuws

16-11Jeroen Verwer was al topscorer in zijn G-team, maar na woensdag kan hij nog een prestatie bijschrijven. Hij versloeg namelijk oud-international Maartje Paumen in een push-challenge op de hockeyvelden in Den Bosch. Jeroen had Paumen uitgedaagd in het kader van de campagne PlayUnified van de Special Olympics Nederland. Inzet is om sporters met een verstandelijke beperking en hun sportidolen bij

Lees verder

Dames 1 door naar de Kwartfinales van de Gold Cup!!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

15-11Dames 1 heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de Gold Cup door thuis met 1-0 te winnen van Huizen D1. Melissa Pieters scoorde uit een strafbal. #LekkerAlly

Lees verder

JC3 nu al Kampioen!!

Junioren Nieuws afbeelding

13-11 Met 24 punten uit 8 wedstrijden is JC3 nu al kampioen van de voorcompetitie in de 3e Klasse Poule B (in de C categorie worden er 10 wedstrijden gespeeld in de voorcompetitie). Afgelopen zaterdag werd met 0-9 gewonnen van Buitenhout JC1. Met 8 punten voorsprong op de nummer 2, Lelystad JC1, en nog 2 wedstrijden te gaan is JC3 niet meer in te halen, Dankzij de 9-0 overwinning staat het doelsaldo

Lees verder

Sinterklaasfeest en Pietentraining!!

Evenementen Nieuws afbeelding

8-11 Vrijdag 30 november komen Sinterklaas en zijn Pieten naar de Almeerse. Van 16.30 tot 17.30 uur is er een speciale Sinterklaas en pietentraining. Direct na de training gaan we lekker warm naar binnen voor pepernoten met limonade. Van 17.30 tot 18.30 uur hebben we een feestje met de Sint en zijn Pieten en als we hard zingen, heeft de Sint misschien wel een cadeautje voor jou! 

Lees verder

Coaches lopen er warm bij!!

Tophockey Junioren Nieuws afbeelding

8-11De coaches van alle 1e teams lopen er sinds deze week warm bij met de door Trip Notarissen gesponsorde Coachjassen. Ziet er strak uit!!

Lees verder

ALMEERSE TV

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

8-11 // Alle samenvattingen en interviews van de hoofdklassewedstrijden van Heren 1 vind je hier.

Lees verder

Ally in de Breedte: Speltactieksessie MC7

Junioren Nieuws afbeelding

8-11MC7 is het eerste team dat in het kader van "Ally in de Breedte" een speciale Speltactieksessie en -training heeft gehad onder leiding van Dames 1. Afgelopen woensdag verzamelden de meiden en hun begeleiders in het videohok waar ze aan de hand van videomateriaal en een whiteboard uitleg kregen over een aantal basis spelsituaties. Na een half uur theorie volgde een training op veld 5 onder leiding

Lees verder

Tip voor de Sint!!

Nieuws Nieuws afbeelding

8-11Beste Sint, de Hup Almere sjaal is leuk om te geven én leuk om te krijgen! En je steunt daarmee ook nog eens onze club! De opbrengst is namelijk voor de viering van ‘40 jaar Almeerse Hockey Club’ wat volgend jaar is! De Ally sjaal kost € 12,50 per stuk.
Bij 8 stuks of meer € 10,00 per stuk.

Lees verder

NIeuwe Sponsor JB2

Junioren Nieuws afbeelding

5-11JB2 heeft in De 4Linden Makelaardij een nieuwe sponsor gevonden. Afgelopen week hebben ze de nieuwe pakken en cluboutfits in ontvangst genomen. Top!!

Lees verder

Indooractie Sportpaleis Sport2000

Sponsoring Nieuws afbeelding

5-11Sportpaleis Sport2000 heeft ook voor het aankomende zaalseizoen een mooie Indooractie voor onze leden. Een Indian Maharadja Compo stick (euro 59,95) + Long Finger glove (euro 21,95) van euro 81,90 voor euro 54,95.  Beide modellen zijn reeds in huis. Kijk in de webshop voor de complete collectie indoor sticks https://www.sportpaleis.nl/overige-sporten/hockey/hockeysticks/zaalhockeysticks/

Lees verder

Jonas Geselecteerd voor WK, Terrance Reserve

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

31-10Jonas de Geus is door bondscoach Max Caldas geselecteerd om mee te gaan naar het WK Hockey dat eind deze maand van start gaat in India. Terrance Pieters is aangewezen als reserve. Beide heren zijn nu in Valencia alwaar het Nederlands elftal zich voorbereid op het WK middels het spelen van een testtoernooi tegen onder meer Engeland en Spanje.
Lees verder

VOG: Veiligheid voor onze (jeugd)leden

Algemeen Nieuws afbeelding

3-10 Als Almeerse HC zijn wij ontzettend blij met ons personeel en onze vrijwilligers, want zonder deze mensen kan de club niet bestaan. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat dit gebeurt in een veilige omgeving, een veilige omgeving waar onze (jeugd)leden met plezier kunnen hockeyen. 

Lees verder

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse JA1 - HGC JA1
Datum zaterdag 24-11 Spelen 14:15

 

Heren I

HC Bloemendaal - Heren I
Datum zondag 10-3 Spelen n.n.b.

Dames I

Dames I - B.H.V. Push
Datum zondag 10-3 Spelen n.n.b.

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A