header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vrijwillgers gezocht voor PO18 wedstrijd H1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

24-5 De Hoofdklasse/Promotieklasse Play Outs/Offs reeks van heren 1 gaat van start op woensdag 30 mei met een uitwedstrijd (20:30 uur) tegen de verliezer van de PO-reeks Hurley-KZ. Zaterdag 2 juni is de return, thuis om 15:00 uur. Voor deze dag zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, barhulpen (van 13:00 - 17:00 uur, 1 dienst telt voor 2!!) en parkeerassistenten (van 13:00 - 15:00 uur,

Lees verder

Nominaties Ceesars 2018!!

Evenementen Nieuws afbeelding

24-5A.s. zaterdag is het zover, Ceesars Night. Benieuwd wie er zijn genomineerd? Check de bijlage!! Wil je er zaterdag bij zijn? Meld je dan aan via LISA..

Lees verder

23 Mei: Jeugd Leden Vergadering (JLV)

Junioren Nieuws afbeelding

18-5 De JLV is een nieuw initiatief van de Almeerse om 2de jaars C-, B- en A-jeugdleden mee te laten denken over de toekomst van de Almeerse. Ook informeren we op informele wijze over de stand van zaken en huidige toekomstplannen van onze mooie club. Kortom, voor jeugdleden een buitengewoon mooi alternatief ten opzichte van de Algemene Leden Vergadering (ALV).

Lees verder

Vrijdag 18 mei: Vriendjes- en Vriendinnetjesdag JJ

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

17-5Vrijdag 18 mei is er weer een vriendjes- en vriendinnetjesdag voor de Jongste Jeugd. Iedereen mag een vriendje of vriendinnetje meenemen om mee te doen aan de training. Het trainingsprogramma wordt hier natuurlijk op afgestemd. Heb je zelf thuis nog een oude stick staan? Neem die dan mee voor jouw vriendje of vriendinnetje. Heb je die niet, dan zorgen wij voor een stick. Veel plezier!!

Lees verder

20% Korting op de nieuwe Superdry Collectie!!

Sponsoring Nieuws afbeelding

15-5Donderdag 24 mei van 18:00 - 22:00 uur ontvang je als lid van de Almeerse hockey club, naast een hapje en een drankje, 20% korting op de nieuwe SS18 collectie bij de Superdry Store Almere.

Lees verder

Golden Boys Clinic JC1

Junioren Nieuws afbeelding

15-5JC1 heeft maandagavond een clinic gehad van Terrance en Jonas, onze Golden Boys, en heeft de trukendoos weer lekker aangevuld . JC1 had deze clinic eerder dit jaar gekocht op de veiling van Heren 1.

Lees verder

Dames Veteranen op zoek naar Versterking!!

Senioren Nieuws afbeelding

20-4 Hoe je je ideale dinsdagochtend invult? Wat dacht je van beginnen met een lekker kopje koffie. Daarna speel je een leuk en sportief potje hockey en je eindigt de ochtend met een gezellige lunch in het clubhuis samen met de tegenstander.

Lees verder

AHOI, piraten en dekzwabberrrrs!

Jongste Jeugd EFV Nieuws afbeelding

30-3 Zorg dat je er bij bent!! 20-21 mei Piratenweekend!!!

8E kan zich inschrijven vanaf zondag 1 april, 6E vanaf dinsdag 3 april. Kosten ? € 45,- per piraat (all inclusive)
Hoe lang duurt het ? Van Zondag 14.00 tot Maandag 14.00 uur
Wat gaan we doen ? We gaan veel leuke en ook spannende dingen doen en ook nog een beetje hockeyen

Lees verder

Internationals in het Zonnetje

Algemeen Nieuws afbeelding

18-3 Meer dan 100 kinderen hebben gisteren de kou getrotseerd om te zien hoe de internationals, welke zijn voortgekomen uit de Almeerse, in het zonnetje werden gezet. Wouter Jolie, Jonas de Geus, Youri Beck, Daan Dekker, Deegan Huisman, Frank Wessels en Terrance Pieters ontvingen namens de Traditiecommissie en uit handen van Karin Jolie een op aluminium afgedrukte foto van zichzelf, welke zij

Lees verder

Vanavond om 20:30 uur: Instuiftraining Trimmers

Senioren Nieuws afbeelding

24-5 Vanavond om 20:30 uur ben je van harte welkom op dè instuif-training van de Almeerse Trimmers. Man, vrouw, beginnend hockeyer of meer ervaren hockeyer, jong of ietsje ouder, iedereen is vanavond van harte welkom. De training zal worden verzorgd door Heren I spelers Robin Herweijer en Justin Klop. Kom een balletje meeslaan en laat je verrassen door de gezelligheid, zowel op het veld als

Lees verder

Groot Commissie Overleg

Algemeen Nieuws afbeelding

22-5Woensdag 23 mei is er weer een Groot Commissie Overleg.  Ben je als vrijwilliger actief in een van de commmissies die de Almeerse rijk is, dan zien we je graag om 20:00 uur op de Almeerse. Het belooft weer een gezellige en leerzame avond te worden.

Lees verder

Trimmers zoeken Keeper(s)!!!

Senioren Nieuws afbeelding

21-5De trimmers van de Almeerse zijn op zoek naar een keeper voor het komende seizoen. Geïnteresseerd? Lees dan verder in de bijlage......

Lees verder

De Ceesars 2018

Evenementen Nieuws afbeelding

18-5 26 mei is het Ceesar night.  Het clubhuis gaat om 19:30 uur open en de ceremonie start om 20:00. Iedereen is van harte welkom, maar meld je wel even aan via LISA. Het volledige programma vind je in de bijlage.

Lees verder

Nog Plaatsen Vrij achter de Wedstrijdtafel

Algemeen Nieuws afbeelding

17-5 De leukste manier om je barborg terug te verdienen is door plaats te nemen achter de wedstrijdtafel. Er zijn voor dit seizoen nog enkele plekjes beschikbaar. Dus wees er snel bij! Inschrijven via Lisa-club-diensten. Met vriendelijke groet,
Team Wedstrijdtafel
[email protected]

Lees verder

Eindexamenkandidaten: Veel Succes!!!

Algemeen Nieuws afbeelding

14-5Vandaag zijn de eindexamens van start gegaan. Wij wensen alle eindexamenkandidaten heel veel succes!!!

Lees verder

Instuiftraining Trimmers donderdag 24 mei

Trimmers Nieuws afbeelding

9-5 Had je het voornemen om gezonder te leven en heb je daar nog niet zoveel mee gedaan? Twijfel je al een tijdje om lid te worden van de Trimmersgroep? Heb je altijd al training willen krijgen van de mannen van Heren I?  Ben je op zoek naar een groep die sportiviteit en gezelligheid hoog in de vaandel heeft staan? Nou, dan is hier je kans! 

Lees verder

De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Nieuws Nieuws afbeelding

20-4 Wie werkt met gegevens van personen, heeft te maken met de regels rond privacy. Vanaf 25 mei 2018 gelden er strengere regels op het gebied van die privacy. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) wordt dan vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).   De AVG sluit beter aan bij de eisen van de huidige, digitale tijd. Burgers krijgen meer zeggenschap over hun

Lees verder

Young Umpire Challenge 2018

Arbitrage Nieuws afbeelding

26-3 Voor de 13e keer organiseert de KNHB de Young Umpire Challenge. Deze vindt plaats op zaterdag 23 juni 2018, van 10:00 - 15:00 uur, op Gooische! Ben je een jonge enthousiaste clubscheidsrechter tussen de 14 en 18 jaar oud en wil je nog beter leren fluiten? Schrijf je dan in via het digitale aanmeldformulier (link) en doe mee aan deze inspirerende dag!

Lees verder

Vakjury Ceesars 2018: 2. Dominique van de Meulen Kunee

Nieuws Nieuws afbeelding

9-3 Wie bepaalt nou wie er eind van dit seizoen een CEESAR wint? Dit jaar is er een echt vakjury bij betrokken. De jury is een mix van vrijwilligers en trainers die alle ins en outs van de vereniging kennen en daardoor perfect geschikt zijn voor deze belangrijke taak.      In een serie korte portretten stellen wij de komende weken de Ceesars vakjury aan jullie voor.

Lees verder

Vakjury Ceesars 2018: 1. Dick Hovestadt

Nieuws Nieuws afbeelding

7-3 Wie bepaalt nou wie er eind van dit seizoen een CEESAR wint? Dit jaar is er een echt vakjury bij betrokken. De jury is een mix van vrijwilligers en trainers die alle ins en outs van de vereniging kennen en daardoor perfect geschikt zijn voor deze belangrijke taak.    In een serie korte portretten stellen wij de komende weken de Ceesars vakjury aan jullie voor, te beginnen

Lees verder

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse MA1 - Huizen MA1
Datum zaterdag 26-5 Spelen 14:15

Heren I

Heren I - Pinoké
Datum zondag 27-5 Spelen 13:00

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A