header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor worden?

Met een historie van ruim 40 jaar komt de Almeerse Hockey Club eigenlijk net kijken in ‘hockeyland’. Toch zijn  wij inmiddels een landelijk gevestigde naam met zo'n 1100 leden en de nodige sportieve successen. Het eerste herenteam speelt Promotieklasse, de eredivisie van het hockey. Dames 1 speelt op het een na hoogste niveau: in de Overgangsklasse. Daarnaast spelen diverse jeugdteams op het hoogste landelijke niveau.

De Almeerse kent een sterke maatschappelijke binding met de stad Almere, de scholen en het bedrijfsleven. Van onze leden bestaat 80% uit jeugd (6-18 jaar) en 20% uit senioren (heren en dames teams, trimhockey).

Om de Almeerse te kunnen runnen zijn er de financiële pijlers; contributie, sponsoring en baromzet. Elke dag zijn er spelers, ouders en trainers te vinden op ons prachtige complex. De leden en hun achterban vormen een interessante doelgroep, waarmee u op een ongedwongen sportieve manier in contact kunt komen. Rond de 1.000 spelers, ouders en familie zijn op zaterdag aanwezig op de club. De Almeerse faciliteert ruim 30 wedstrijden per zaterdag. Dit zijn 70.000 personen in een seizoen. Als op zondag Heren 1 en Dames 1 thuis spelen, trekken deze wedstrijden nog eens ruim 500 toeschouwers. Om dit alles te realiseren zijn er vele vrijwilligers die zeer betrokken zijn bij onze Almeerse Hockey Club. Daarnaast nemen professionele mensen het hockey-technische deel voor hun rekening.

Ambitie
De Almeerse Hockey Club is ambitieus en wil verder groeien. Wij streven daarbij niet alleen het hoogste sportieve niveau na, maar vooral ook het bieden van optimale faciliteiten aan alle leden en verbonden partners. De Almeerse is een club waar ieder lid zich thuis voelt en waar iedereen speelt op  zijn of haar niveau; top, prestatie, breedte en parahockey. 

Sportiviteit, gezelligheid, prestatie, betrokkenheid en openheid gaan bij de Almeerse hand in hand. Zij tekenen de sfeer op onze club. Sponsoring wordt ingezet om onze ambities op het gebied van tophockey te realiseren en de breedtesport te ondersteunen.

Hockey en bedrijfsleven
Zonder financiële ondersteuning door het bedrijfsleven is het realiseren van onze ambities niet mogelijk. De hockeysport mag zich gelukkig nog steeds verheugen in groeiende populariteit, met de daarbij behorende media-aandacht. Daarnaast heeft de Almeerse bedrijven ook het nodige te bieden.  Sponsoring is  maatwerk. Ons sponsorbeleid is er op gericht om met een aantal (nieuwe) sponsors samen te gaan werken als echte partners die vanuit hun bedrijf/merk een persoonlijke touch willen geven aan het behalen van onze ambities en daarbij prominent zichtbaar zijn. Daarnaast streven wij naar een succesvolle uitbreiding van onze Businessclub. 

Businessclub
Als officieel sponsor van de Almeerse Hockey Club krijgt u toegang tot de Businessclub.
Deze Businessclub is een bonte club van ondernemers die één ding gemeen hebben en dat is dat ze de Almeerse een warm hart toedragen. Tegelijkertijd hebben de ongeveer zestig leden tijdens de zeer druk bezochte en gezellige bijeenkomsten prima kansen om te netwerken en zakelijke contacten te leggen. Daar zal met name de nadruk op liggen de komende jaren. 

VERBINDEN is het motto van de Almeerse met haar Business Club leden.
De Businessclub organiseert jaarlijks vier tot zes netwerkbijeenkomsten op verschillende locaties. Naast deze netwerkbijeenkomsten organiseren wij nog een zes-tal evenementen zoals een kook-workshop, Golfdag, een toneelvoorstelling, en clinics. Het seizoen sluiten we af met een heuse Haringparty.
 
Ook sponsor worden van de Almeerse  Hockey Club?
Uw organisatie kan ook sponsor worden van de Almeerse Hockey Club. Afspraken over een aantrekkelijk sponsorpakket maken wij uiteraard in nauw overleg met u en het liefst op maat.

Contact:
Eloïne Kindt 
+31647270990