header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoracties

Sporten bij Club Pellikaan

Een gezonde lifestyle draagt bij aan een gelukkiger leven. Zowel buiten op het veld als binnen in de fitness. De Almeerse Hockey Club voelt zich mede)verantwoordelijk voor de gezondheid van haar leden. Daarom hebben wij met Club Pellikaan speciale prijsafspraken gemaakt. 

Club Pellikaan Almere: dé nieuwe sportclub in Almere.. Een lidmaatschap is inclusief:
  • Een persoonlijke Fitcoach incl. tips & recepten
  • Vele groepslessen inclusief Hot Yoga 
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Ruime openingstijden
  • CLUBKORTING VOOR LEDEN

Voordelen van een 12 maanden lidmaatschap:

  • 10% korting op het maandbedrag*
  • Je betaalt geen inschrijfgeld 
  • Directe gezinsleden (vanaf 18 jaar) mogen gebruik maken van deze actie
* De korting is niet in combinatie met andere kortingen, acties of voordelen.

WEEK SPORTEN CADEAU 

Wil je Club Pellikaan eerst ervaren? Geen probleem! Vraag je gratis weekpas aan en geniet samen met je gezin van een heerlijke week sporten en ontspannen bij Club Pellikaan.? Vul het aanvraagformulier in en vermeld de voucher code ‘Almeerse Hockey Club’. 


Autoradam heeft voor alle leden van De Almeerse een speciale actie!
 
Autoradam, hét adres voor Wassen – Tanken – Autoverhuur – (short) Lease in Almere en Amsterdam, is sinds 1 september 2016 sponsor van de Almeerse HC.
 
 
Als lid van de Almeerse Hockey Club kun je een gratis waspas van Autoradam ophalen bij de bar (misschien heb je de waspas al en moet je hem alleen nog activeren). Als je de waspas opwaardeert met minimaal € 15,-- ontvang je eenmalig € 25,— wastegoed cadeau. Bij iedere wasbeurt kun je extra korting krijgen en ontvangt de Almeerse HC een percentage van 10% voor de verenigingskas.
Nog meer voordeel voor jou: wanneer je een auto bij Autoradam huurt, rij je op vertoon van je waspas de eerste 50 km vrij.
 
Activeer de pas op de Autoradam website
 

5% korting sparen
Leden van de Almeerse kunnen in de winkel van Sport 2000 Sportpaleis een VIP-klantenkaart aanvragen waarmee je 5 % korting spaart op alle aankopen (mits niet afgeprijsd). 
Deze korting wordt bijgeschreven op je klantenkaart;   opgebouwd spaartegoed is vervolgens in te wisselen bij je eerstvolgende aankoop. 
Zo spaar je dus niet alleen korting bij aankoop van al je hockey materialen maar ook bij aankoop van je nieuwste sneakers, tr.pak, shirt, badslipper of zwembroek ! 


…steun jezelf en de vereniging...