header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Kleding sponsoring

De Almeere Hockey Club (AHC) verwelkomt graag nieuwe kledingsponsors. Hieronder verstaan wij bedrijven en ouders die Indian Maharadja-trainingspakken en/of wedstrijdshirts, maar ook andere kleding zoals hoodies, sweaters, regenjasjes en sporttassen willen sponsoren voor een team of meerdere teams. Bij sponsoring is er sprake van het plaatsen van een bedrijfslogo op bovengenoemde kleding en tassen.

Om een en ander in goede banen te leiden, heeft de sponsor-commissie een aantal regels opgesteld.

Mail naar de sponsor-commissie voor vragen of het plannen van een afspraak, [email protected]

ABN-AMRO is hoofdsponsor van de Almeerse Hockey Club. Zij staan exclusief vermeld op de voorzijde van de wedstrijdshirts.

Een sponsor mag haar/zijn bedrijfsnaam op de achterzijde van het shirt plaatsen. Op het Indian Maharadja-trainingspak mag dit logo klein worden weergegeven op de voorzijde van het jasje en de broek, en in groot formaat op de achterzijde van het jasje.
Na akkoord wordt een overeenkomst opgesteld waarin de afspraken worden vastgelegd. Sponsor en de Almeerse HC tekenen deze overeenkomst. Al deze activiteiten worden geco-ordineerd door de sponsor-commissie.

De Almeerse HC streeft naar uniformiteit. De wedstrijdkleding is te koop bij Sport2000 in CityMall Almere. Daar is tevens het club-trainingspak te koop:
Indian Maharadja Rood voor de dames/meisjes-lijn en Indian Maharadja Blauw voor de heren/jongens-lijn.

De kleding wordt door de sponsor aan het gehele team ter beschikking gesteld. Dit houdt in dat de kleding ook bij het team dient te blijven.
De coach of manager zorgt ervoor dat bij de laatste training/wedstrijd van het seizoen alle sponsorkleding gewassen ingeleverd wordt bij de manager. In de gevallen dat leden of ouders zelf bijdragen aan de kosten van de kleding vervalt deze regel.

De coaches of managers maar zeker ook de leden zijn gedurende de looptijd van het contract verantwoordelijk voor de kleding en het normaal gebruik hiervan tijdens verenigingsactiviteiten. Voor kleine reparaties dient men zelf zorg te dragen.
Verder wordt van het team verwacht dat zij de sponsor actief bij het team en bij de vereniging betrekken. Het team overhandigt daarom aan het begin van de overeenkomst of bij de start van het seizoen minimaal 1 teamfoto (op kosten van het team) aan de sponsor.

Clublogo AHC
Het clublogo mag nooit geplaatst worden zonder toestemming van de club. Het logo mag alleen worden gebruikt op de officiële wedstrijdkleding en de Almeere HC Club-pakken van Indian Maharadja. Bij ‘schenkingen' en genoemde ‘uitzonderingen', waar op het betreffende artikel wel een clublogo gewenst is, kan het verzoek worden neergelegd bij de sponsorcommissie. Die kan, indien nodig na afstemming met het bestuur besluiten of gebruik mag worden gemaakt van het clublogo.

Mogelijkheden en kosten selectie- en eerstelijns-teams
Teamsponsoring van Heren1 of Dames1 afhankelijk van sponsorpakket
  • JA1 of MA1, shirt en Indian Maharadja trainingspak sponsor euro 750,-
  • JA1 of MA1, shirt of Indian Maharadja trainingspak sponsor euro 500,-
  • JB1 of MB1, Shirt en Indian Maharadja trainingspak sponsor euro 600,-
  • JB1 of MB1, Shirt of Indian Maharadja trainingspak sponsor euro 400,-
  • JC1 of MC1, shirt en Indian Maharadja trainingspak sponsor euro 450,-
  • JC1 of MC1, shirt of Indian Maharadja trainingspak sponsor euro 300,-
  • Reguliere teams, shirt en Indian Maharadja trainingspak euro 300,-

Bijzonderheden
  • Alle bovenstaande mogelijkheden en prijzen zijn per seizoen, excl. aanschaf van het betreffende kledingartikel (shirt/trainingspak) en BTW.
  • Kleding blijft na afloop van het seizoen eigendom van de sponsor.
  • Alle teamsponsors worden vermeld op een aparte teamsponsor pagina op de website van de club.
  • Bij teamsponsoring wordt het clublogo van de Almeerse op de linkerborst geplaatst.