header foto header foto header foto header foto header foto
 

Privacyverklaring

In het kader van onze activiteiten verzamelen wij persoonsgegevens van onze leden en sponsoren, bezoekers van onze website, ontvangers van onze nieuwsbrieven, deelnemers aan evenementen, personen die telefonisch contact met ons opnemen. Als persoonsgegevens gelden gegevens die kunnen worden gebruikt om de identiteit van een natuurlijk persoon te achterhalen.

De Almeerse Hockey Club hecht waarde aan uw recht op privacy en wij dragen er zorg voor dat uw persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende wetgeving op het gebied van gegevensbescherming, en specifiek de Algemene Verordening Gegevensbescherming, worden behandeld.

In onze privacyverklaring leggen wij uit hoe we uw persoonsgegevens verzamelen, hoe en voor welke doeleinden we uw persoonsgegevens kunnen verwerken en aan wie uw persoonsgegevens doorgegeven kunnen worden.

Verder bevat onze verklaring belangrijke informatie over uw rechten met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens. Wij raden u daarom aan om deze verklaring te downloaden en zorgvuldig door te lezen.

De privacyverklaring is goedgekeurd in de Algemene Leden Vergadering van 13 juni 2018.


Privacy Statement Almeerse Hockey Club