header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

De Almeerse in de Maatschappij

De Almeerse Hockey Club is een sociaal maatschappelijk betrokken vereniging. Om die reden heeft ze zich voor het seizoen 2017-2018 verbonden aan de volgende maatschappelijke projecten:

Meet n Move
Een sportdag voor kinderen van vluchtelingen en statushouders.

KNHB Sportiviteit & Respect campagne "Hockey voor iedereen”
Een programma van de KNHB voor invoering van diversiteit binnen het Hockey.

Zomerkamp G-Hockey Stichting FUN!
Een zomerkamp voor G-Hockeyers georganiseerd door Stichting FUN!

Almere strikt paars tegen kanker
Op 11 en 12 november 2017 strikt Almere paars. Via de verkoop van veters is het de bedoeling dat zoveel mogelijk spelers "paars strikken”. De opbrengst komt ten goede aan de KWF Kankerbestrijding.

Alles is gezondheid
Voor mensen met een beperking is deelname aan sport en bewegen niet altijd vanzelfsprekend. Via de ondertekening van een pledge (belofte) bevestigen partijen het belang van een gezonde leefstijl voor mensen met een beperking.

Daarnaast levert de Almeerse een bijdrage aan de Collecte Fonds Gehandicaptenfonds en kunnen kinderen  sporten met hulp van het Jeugd Sport Fonds.