header foto header foto header foto header foto
 

HGW14 - Aanmelden voor Vrijwilliger

HGW

25-5 Het Grote Weekend zou geen groot succes zijn zonder de inzet van vrijwilligers. Wilt u mee werken aan het grootste event van Almeerse?
Meldt u dan snel aan!

Hoe: via de Almeerse app
Voor aanmelden dient u lid te zijn, dan wel een kind te hebben dat lid is van de Almeerse. Bij het aanmelden heeft u namelijk uw eigen of zijn/haar lid nummer nodig.

Lees verder

Anna van Tienhoven.

Interviews Nieuws afbeelding

25-5
Waar kennen we je van op de Almeerse?
Ik coach sinds 5 jaar diverse teams van mijn dochters Linda en Mila in de F en E jeugd. Ik begon als ouder de eerste wedstrijd buiten het veld, aangezien er zich al ouders als begeleiders hadden opgeworpen. Toen ik de eerste wedstrijd zag dat begeleiders en kinderen 15 minuten voor aanvang nog steeds radeloos om zich heen

Lees verder

Jordy van Leeuwen

Interviews Nieuws afbeelding

25-5
Waar kennen we je van op de Almeerse?
In sept. 1990 begonnen als lid van de Almeerse in Almere Haven, daarna mee verhuisd naar Almere Stad (naar de betonnen bunker) en vele teams doorlopen (vroeger altijd in de top eerstelijns teams; ow we hadden maar 1 team per categorie, mmm) en nu sinds jaar of 8 speler van Heren III. Daarnaast wedstrijdsecretaris

Lees verder

Dreamteam MB4 is (alweer) Kampioen!

Junioren Nieuws afbeelding

25-5 De dubbel is binnen. En het seizoen is nog niet afgelopen. Tijdens de zaalcompetitie maar één keer gelijk gespeeld. De veldcompetitie lijkt een copy van de zaal. Er waren in beide competities maar twee echte concurrenten en deze hadden geen antwoord op het spel van MB4.

Lees verder

Uitreiking Ceesars: de genomineerden

Evenementen Nieuws afbeelding

24-5 Zaterdag 25 mei 19.00 uur Op zaterdag 25 mei vindt in het clubhuis de uitreiking van de Ceesars 2019 plaats. De ceremonie start om 19:00 uur.

Talent van het jaar
Alexander Prins - JD1
Daan Bonhof - JA1
Gwenn van Dijk - MD1
 
Beste team senioren
Heren 2
Jong Dames 1
Heren 3


Lees verder

Ally in de Breedte: MC5 Training van D1

Junioren Nieuws afbeelding

24-5MC5 heeft deze week training gehad van een aantal spelers van Dames 1, dit in het kader van Ally in de Breedte. Het zal zaterdag dus wel goed komen in de kampioenswedstrijd. Met 6 punten voorsprong, nog 2 wedstrijden te gaan en een doelsaldo van +21 t.o.v. de nummer 2, heeft MC5 weinig te vrezen. Ik zeg alvast: Gefeliciteerd meiden!!

Lees verder

Robert Peek

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

23-5

Waar kennen we je van op de Almeerse?
Als vader van 3 hockeyende kinderen (Ties, Liselotte en Pontus), als speler bij de trimmers en de Veteranen A alsmede als Penningmeester van de Almeerse Hockeyclub
Wat doe je zelf in het dagelijks leven?

Lees verder

Tim Schepman.

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

23-5
Waar kennen we je van op de Almeerse?
Ik ben dit seizoen de keeper van de JC1. En op vrijdag om de week help ik mee op de instuiftraining.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Als ik niet aan het trainen ben zit ik op het HP, in de brugklas Havo Technasium.
Hoe lang speel je al hockey?

Lees verder

Paul Raadgever

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

23-5
Waar kennen we je van op de Almeerse?
Als zeer betrokken ouder van zowel de teams waarin mijn dochter Misha (DJ1) als mijn zoon Kristian (JC1) spelen. Ik vind het leuk om ze te volgen in hun sportieve uitdaging en indien je dan door middel van teambegeleiding of het fluiten van een wedstrijdje (vooral in de jeugd) je steentje kunt bijdragen is mooi

Lees verder

ALV 5 Juni 2019

Bestuur

23-5Hierbij geeft het bestuur te kennen dat er op woensdag 5 juni 2019 de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsvindt. De ALV start 20.15 uur, agenda en stukken volgen.

Lees verder

Zoë Setoe

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

22-5
Waar kennen we je van op de Almeerse?
Ik ben Zoë Setoe, 19 jaar en sinds dit seizoen Coach van de MC2. Vele kennen mij als speelster van de jeugd toplijn. Ik heb zelf 10 jaar gehockeyd op de Almeerse en sinds dit seizoen besloten om mij verder te ontwikkelen als coach. Inmiddels ben ik gestopt als hockeyster.

Lees verder

Nicole Laarhoven

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

22-5

Waar kennen we je van op de Almeerse?
Vanaf mijn 6 de levensjaar loop ik rond als speler op de Almeerse Hockey Club. Ook vele jaren actief geweest als trainer/coach van jongste jeugd, breedte tot top teams. Op dit moment speel ik met veel plezier bij Almeerse Dames 2 en ben sinds enkele weken actief bij de Almeerse Hockey Academy.


Lees verder

Piratenweekend in aantocht

Evenementen Nieuws afbeelding

20-5 Piratenweekend in aantocht!

Traditiegetrouw meert ook dit jaar het Piratenschip van kapitein Jek Sperro aan op de Almeerse. Tijdens eerste en tweede Pinksterdag monsteren maar liefst bijna 80 kleine piraten aan voor een kort verblijf aan boord.

Bemanning

Lees verder

Inschrijving 6x6 Ultimate Edition

Toernooien Nieuws afbeelding

20-5 De inschrijving is geopend voor het 6x6 jubileum-event (alle leden) dat plaats vindt op zaterdag 22 juni a.s. Je speelt in een team bestaande uit 9-10 personen uit dezelfde lijn (F,E,D,C, etc). Vanaf de C-lijn wordt er gespeeld met gemengde teams (m/v).

Lees verder

SummertimE Toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

16-5Op zaterdag 6 juli a.s. organiseert de toernooicommissie samen met enkele actieve ouders uit de E-jeugd het SummertimE toernooi voor de E6 & E8 teams.

Lees verder

MF3/JD3/MD4/JC4/H3/HVL/H4/HJ1 Samen Uit en Thuis met Volvo!!

Sponsoring Nieuws afbeelding

14-5 Afgelopen weekend zijn 8 Almeerse teams met gloedje-nieuwe Volvo's uit de nieuwe 60-serie afgereisd naar hun uitwedstrijd. Op zaterdag waren dat MF3 (foto), JD3, MD4 en JC4. Op zondag H3, HVetL, H4 en HJ1. Een topactie van Volvo!!Lees verder

JA1 Kampioen en door naar Finaledag Super A!!

Junioren Nieuws afbeelding

16-4Met nog een paar wedstrijden te spelen is JA1 afgelopen zaterdag al kampioen geworden van Poule B in de Super A competitie. Op 1 juni gaat JA1 samen met de nummer 2 van poule B op de Finaledag Super A 2018/2019 in Barendrecht de strijd aan met de nummers 1 en 2 uit de andere 3 poules van de Super A competitie. Gefeliciteerd mannen, en veel succes!!

Lees verder

Donderdag 30 mei a.s. - Hemeltaart Toernooi!!

Evenementen Nieuws afbeelding

11-4Op donderdag 30 mei wordt ons traditionele Hemeltaart Toernooi weer gespeeld.
Een gezellig familie toernooi waarbij familieleden, vrienden en bekenden in één team zitten. Alle informatie over dit toernooi vind je in de bijlage. Alle leden hebben een inschrijfformulier ontvangen via e-mail.

Lees verder

Vakjury Ceesars 2019

Evenementen Nieuws afbeelding

22-5Wie bepaalt nou wie er een CEESAR wint?

Dit jaar is er wederom een echte vakjury opgericht.

De jury is een mix tussen vrijwilligers en trainers die alle ins en outs van de vereniging kennen en daardoor ook perfect zijn voor deze belangrijke taak. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak kennis met ze.

Dick Hovestadt

Lees verder

Ceesars 2019 Zilveren Fluit

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

20-5 Nominaties Ceesars 2019 Zilveren Fluit
De nominaties voor de Ceesars 2019 Zilveren Fluit zijn bekend. De nominaties zijn op op grond van Fluitkunst en inzet verleend aan: Daan Beeren Ton de Vos Max van Veen Uiteraard hebben wij reeds het genoegen gehad om deze toppers te interviewen. Binnenkort volgen uiteraard meer interviews van scheidsrechters,

Lees verder

Beveiligers gezocht voor HGW

HGW Nieuws afbeelding

20-5Meld je nu aan als beveiliger tijdens het HGW zodat ook jij kunt zeggen "Ik was erbij"! Een belangrijke, maar vooral leuke taak tijdens het meest besproken evenement van de Almeerse.

Lees verder

Afhalen Scheidsrechterskaarten!!

Arbitrage Nieuws afbeelding

19-5Er zijn weer een hoop scheidsrechterskaarten binnen gekomen, ze liggen bij de wedstrijdtafel. Heb je in maart examen gedaan, dan kan je kijken of jou kaart erbij zit. Zit jouw kaart er niet bij dan kan je mailen naar [email protected]

Lees verder

Overzicht alle interviews

40 jaar Almeerse Nieuws afbeelding

19-5 Altijd al eens benieuwd geweest naar het verhaal achter bekende en minder bekende gezichten op de Almeerse? Elke dag vind je twee of  nieuwe Interviews. Na 3 dagen verdwijnen ze automatisch naar deze archiefpagina .

Lees verder

Kick Off Toptoernooi A/B

Tophockey Junioren Nieuws afbeelding

16-5 Kick Off Toptoernooi 24 augustus
Op 24 augustus organiseert de Almeerse voor de tweede maal het succesvolle Kick Off Toptoernooi A/B. Voor de JA1, MA1, JB1 en MB1 is dit een vast onderdeel van de voorbereidingsweken voorafgaand aan het seizoen. Er worden maar een paar voorbereidingstoernooien op dit niveau georganiseerd en de Almeerse hoopt op termijn de naam te veroveren van

Lees verder

Hemeltaart Toernooi nu al succes.

Toernooien

16-5 Het Hemeltaart Toernooi 2019 is nu al een succesnummer. Maar liefst 24 teams nemen dit jaar deel aan dit jaarlijkse event. Voor het eerste spelen de familieteams met kinderen in 8-tallen op halve velden, wat het speelplezier te goede zal komen. De jongvolwassen strijden traditioneel met 11-tallen op een heel veld.

Lees verder

Hans Tossijn - SMC Almere - Alpe d'HuZes

Sponsoring Nieuws afbeelding

15-5 Hans Tossijn van Sport Medisch Centrum Almere , groot sponsor van onze club, gaat komende maand de Alpe d'HuZes fietsen, wij steunen hem hierbij van harte, lees hier zijn motivatie:

Lees verder

ALMEERSE TV

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

13-5 // Alle samenvattingen en interviews van de hoofdklassewedstrijden van Heren 1 vind je hier.

Lees verder

Almeerse Hockey Club en Rijschool LEMAX

Sponsoring Nieuws afbeelding

2-5Rijschool LEMAX is de nieuwe rijschool van Almere en de Almeerse Hockey Club. Afgelopen weekend heeft Eric Veenhuis, als nieuwe sponsor van Almeerse een sponsordoek opgehangen op de club. "Ik ben blij om als rijschool LEMAX de club te sponsoren” zegt Veenhuis. Hij verteld zelf al meer dan 15 jaar in Almere als vrijwilliger in de jeugdsport bezig te zijn en het was een logisch gevolg om dit voort

Lees verder

MC2 naar Finale NK beste 2e Teams

Junioren Nieuws afbeelding

15-4 In de voorronde van het NK beste 2e Teams, hebben de meiden van MC2 zich gekwalificeerd voor de finaledag, welke in juni wordt gespeeld in Rotterdam. Zij wisten zover te komen door zondagmiddag de beide wedstrijden tegen Nijmegen en Groningen in een drieluik te winnen.
Van harte gefeliciteerd meiden en veel succes in de finale!

Lees verder