Inschrijfformulier

Je kunt je uitsluitend met het inschrijfformulier aanmelden. We kennen geen wachtlijst, maar nieuwe leden dienen tenminste 3 jaar oud te zijn. Lees vóór je het inschrijfformulier invult eerst de informatie over de contributie door. Informatie over onze normen en waarden vind je bij de gedragscode.

Voor een vereniging als de Almeerse Hockey Club is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Zou je alvast willen nadenken waar je interesses liggen en hoe je de club kunt helpen? Op de club zijn er genoeg mensen die je bij het maken van een keuze kunnen helpen en op de introductiebijeenkomst komen we er zeker bij je op terug. Daarnaast organiseren we gedurende het seizoen Vrijwilligers-wervingsdagen. Op de vacaturesite vind je de openstaande vacatures.

Als je jouw gegevens hebt ingevuld, worden deze meteen opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier mailen we naar je en kun je bewaren of uitprinten. Je ontvangt van ons een email met de bevestiging van je inschrijving.

Als je wilt opzeggen, dan moet je als lid eerst inloggen. Het formulier vind je bij Club > Opzegformulier.

Nog vragen? Neem dan contact op met: [email protected]

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Afronding

Tot slot dien je het type lidmaatschap aan te geven en akkoord te gaan met de gedragscode. Daarna ben je als lid ingeschreven en ontvang je een inschrijfformulier op je scherm. Dit formulier kun je voor je eigen administratie uitprinten en bewaren.