• Heb je nog nooit een stick vastgehouden, maar altijd al willen hockeyen?
  • Lijkt hockey jou leuk, maar wil je eerst zeker weten of hockey ook echt jouw sport is?
  • Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden van de gezelligste hockey club van Flevoland? Wil je eerst de sfeer zowel binnen als buiten het veld voelen en proeven?
Dat snappen we bij de Almeerse Hockey Club heel erg goed! Daarom bieden wij jou drie gratis proeflessen aan, zodat je goed kunt besluiten of je definitief lid wilt worden.

Aan de drie proeflessen zijn geen kosten verbonden en bevalt het hockeyspel je tijdens die proefperiode toch niet? Dan kun je eenvoudig en zonder kosten weer van je inschrijving af.  Een leenstick staat voor je klaar, dus... aarzel niet en meld je vandaag nog aan als (proef)lid!

SPECIALE ACTIE
Word je proeflid voor 1 juli 2018, dan betaal je geen inschrijfgeld bij lidmaatschap.
Vermeld bij "Opmerkingen" dan de actiecode: Proeflid 2018-2019.

Als we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw proeftrainingen in te plannen.

Je kunt je uitsluitend met het inschrijfformulier aanmelden. We kennen geen wachtlijst, maar nieuwe leden dienen tenminste 3 jaar oud te zijn. We adviseren je om vóórdat je het inschrijfformulier invult eerst de informatie over de contributie door te lezen. Heb je vragen over onze normen en waarden? De antwoorden vind je bij de gedragscode.

Voor een vereniging als de Almeerse Hockey Club is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Zou je alvast willen nadenken waar je interesses liggen en hoe je de club kunt helpen? Op de club zijn er genoeg mensen die je bij het maken van een keuze kunnen helpen en op de introductiebijeenkomst komen we er zeker bij je op terug. Daarnaast organiseren we gedurende het seizoen Vrijwilligers-wervingsdagen. Op de vacaturesite vind je de openstaande vacatures.

Als je jouw gegevens hebt ingevuld, worden deze direct opgenomen in onze administratie en wordt er een inschrijfformulier aangemaakt. Dit inschrijfformulier mailen we naar je en kun je bewaren of printen.

Als je definitief lid bent geworden en (jaren) later wilt opzeggen, dan moet je als lid eerst inloggen. Het formulier vind je bij Club > Opzegformulier.

Nog vragen? Neem dan contact op met: [email protected]

Zien we je snel?

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Afronding

Tot slot dien je het type lidmaatschap aan te geven en akkoord te gaan met de gedragscode. Daarna ben je als lid ingeschreven en ontvang je een inschrijfformulier op je scherm. Dit formulier kun je voor je eigen administratie uitprinten en bewaren.