header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoracties

Samen met Trainingscentrum Zorggroep Almere gaat Almeerse HC voor goud!

Bij Trainingscentrum Zorggroep Almere trainen, testen en meten we de fitheid van de diverse spelers van de Almeerse Hockeyclub. Op basis van deze resultaten worden gerichte adviezen gegeven om nog beter en efficiënter te trainen. Zo worden onze hockeyers fitter, sneller en hebben ze minder kans op blessures. Samen gaan we voor goud!

Meten is weten
Het testen en meten van de spelers is op de hockeyclub en in het moderne en nieuwe Trainingscentrum aan de Grindzuigerstraat 22. Op het hockeyveld worden inspanningstesten gedaan waarbij wordt gekeken naar conditie, sprint, wenden en keren. In het Trainingscentrum wordt met behulp van geavanceerde apparatuur en onder deskundige begeleiding krachttesten afgenomen. Daarbij wordt vooral gelet op blessurepreventie en prestatieverbetering. Op het indoor sportveld en in de oefenruimte van het Trainingscentrum worden team- en individuele performance trainingen gegeven. 

Next level
Fysiotherapeut Carmen von Rotz geeft al performance training bij Almere Heren 1. Bij de Dames 1 wordt nog geavanceerder te werk gegaan door inzet van GPS-tracking. Met deze ‘next level’ vorm van meten kunnen we heel nauwkeurig de belasting en belastbaarheid van de individuele speelsters meten en gerichte adviezen geven over de opbouw en intensiteit van de trainingen. Deze werkwijze voorkomt blessures en zorgt ervoor dat de dames topfit op het veld staan.

Trainingscentrum is er ook voor jou!
Bij Trainingscentrum Zorggroep Almere kun je terecht voor (top)sporttraining, orthopedische revalidatie en sportrevalidatie. Je vindt er de nieuwste apparatuur en deskundige begeleiding. Ook de recreatieve sporter is van harte welkom. Vanaf slechts €29,50 per maand ben jij het jaar rond fit en heb je minder kans op een blessure. Kijk op trainingscentrumalmere.nl, bel 036 – 54 54 111 of kom langs op de Grindzuigerstraat 22. Je bent van harte welkom!


Sporten bij Club Pellikaan

Een gezonde lifestyle draagt bij aan een gelukkiger leven. Zowel buiten op het veld als binnen in de fitness. De Almeerse Hockey Club voelt zich mede)verantwoordelijk voor de gezondheid van haar leden. Daarom hebben wij met Club Pellikaan speciale prijsafspraken gemaakt. 

Club Pellikaan Almere: dé nieuwe sportclub in Almere.. Een lidmaatschap is inclusief:
  • Een persoonlijke Fitcoach incl. tips & recepten
  • Vele groepslessen inclusief Hot Yoga 
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Ruime openingstijden
  • CLUBKORTING VOOR LEDEN

Voordelen van een 12 maanden lidmaatschap:

  • 10% korting op het maandbedrag*
  • Je betaalt geen inschrijfgeld 
  • Directe gezinsleden (vanaf 18 jaar) mogen gebruik maken van deze actie
* De korting is niet in combinatie met andere kortingen, acties of voordelen.

WEEK SPORTEN CADEAU 

Wil je Club Pellikaan eerst ervaren? Geen probleem! Vraag je gratis weekpas aan en geniet samen met je gezin van een heerlijke week sporten en ontspannen bij Club Pellikaan.? Vul het aanvraagformulier in en vermeld de voucher code ‘Almeerse Hockey Club’. 


Autoradam heeft voor alle leden van De Almeerse een speciale actie!
 
Autoradam, hét adres voor Wassen – Tanken – Autoverhuur – (short) Lease in Almere en Amsterdam, is sinds 1 september 2016 sponsor van de Almeerse HC.
 
 
Als lid van de Almeerse Hockey Club kun je een gratis waspas van Autoradam ophalen (misschien heb je de waspas al en moet je hem alleen nog activeren). Als je de waspas opwaardeert met minimaal € 15,-- ontvang je eenmalig € 25,— wastegoed cadeau. Bij iedere wasbeurt kun je extra korting krijgen en ontvangt de Almeerse HC een percentage van 10% voor de verenigingskas.
Nog meer voordeel voor jou: wanneer je een auto bij Autoradam huurt, rij je op vertoon van je waspas de eerste 50 km vrij.
 
Activeer de pas op de Autoradam website